V Humpolci vyrůstá šachový talent

Jeden z největších talentů Vysočiny mezi šachisty vyrůstá v Humpolci. Jmenuje se Aleš Krčil, je mu teprve devět let a hájí barvy Jiskry Humpolec.


Devítiletý Aleš si šachovou hru oblíbil před necelými dvěma roky, před rokem se zúčastnil prvních turnajů v kraji Vysočina a za tak krátkou dobu získal už několik významných úspěchů i na celostátních přeborech. Posledního skvělého výsledku dosáhl na Mistrovství ČR dvoučlenných družstev do deseti let, když na první šachovnici získal 7,5 bodu z devíti partií.


Aleš letos získal titul krajského přeborníka Vysočiny do deseti let, na Mistrovství ČR škol zvítězil s převahou na své šachovnici mezi žáky prvních a pátých tříd. Jeho předností je, že se po celou dobu partii dovede plně soustředit na hru, šachy ho baví. Pravděpodobně o něm brzy uslyšíme ještě více.


(Zdroj: http://www.vysocina-news.cz/)


 

Čtěte dále:   První kolo divize ve znamení derby. Pelhřimov nestačil na Humpolec.

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Žádost o pomoc - hledá se kovadlina!

Út Čvn 10 , 2008
Na hradě Orlík opět řádili zloději – a znovu „sběrači kovů“. Tentokráte si odnesli stokilovou kovadlinu, která zde sloužila provozovateli expozice historických řemesel. Čtěte dále:   A.F.C. Humpolec - FCS Stará Říše

You May Like

Témata