Do Humpolce se sjedou jezdci z celé republiky

V jezdeckém areálu Školního statku Humpolec – Dusilov se ve dnech 11. – 13. července uskuteční jedny z nejvýznamnějších závodů olympijské jezdecké discipliny – všestrannost.

Třídenní závody se skládají z drezurní, terénní a skokové zkoušky. Soutěže začínají v pátek i v sobotu v devět hodin dopoledne a v neděli odpoledne bude celé třídenní klání zakončeno skokovou zkouškou a vyhlášením vítězů a umístěných v mezinárodních závodech CIC**, CCI* a v Mistrovství České republiky.

            Mimo jiné je připraveno také slavnostní zahájení setkáním jezdců, trenérů, majitelů koní, rozhodčích a dalších funkcionářů závodů se starostou města Humpolec, hlavními sponzory a členy organizačního výboru.

Kontakt: Jiří Klubal, ředitel o.p.s., tel: 565 533 266

Čtěte dále:   Půjčovna koloběžek

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Žabák Beach Tour 2008

Út Čvc 1 , 2008
Zveme Vás na beachvolebalové turnaje trojic 1.Mistrovství Humpolce – Žabák Beach Tour 2008, které se uskuteční pod záštitou starosty města Humpolce. 1.turnaj se koná v sobotu 5.července 2008 od 9.00 na Koupališti Žabák v Humpolci. Další turnaje proběhnou 19.července a 2.srpna 2008 ve stejném čase. Kde proběhne vyhlášení celkového vítěze. […]

You May Like

Témata