Jihlavský City Park otevře v říjnu

Příznivci mega nákupních center se mohou těšit, že od podzimu již nebudou muset dojíždět do vzdálenějších měst. Největší nákupní a zábavní centrum na Vysočině bude zpřístupněno prvním zákazníkům v posledním říjnovém týdnu.

Otevření se bude odehrávat ve čtyřech dnech. Vše začne slavnostním večerem a další tři dny budou od rána do večera různé akce pro návštěvníky. Část firem připravuje otevírací slevy.


City Park bude mít otevřeno každý den od devíti ráno do devíti večer. Výjimkou bude prosklená restaurace na střeše a čtyřsálové multikino CineStar, kde skončí poslední filmy až kolem půlnoci. Kryté parkoviště pro 850 aut bude bezplatné. Do City Parku, kde jsou již zabudovány eskalátory, povedou tři vchody pro pěší. V areálu se staví dětský koutek, který bude fungovat na principu malé mateřské školy. O děti se postará vyškolený zaměstnanec. V sousedství se chystají provozovny rychlého občerstvení s posezením, jež budou nabízet kuřata, ryby, gyros a čínskou kuchyni. Na obou patrech, mezi nimiž porostou pod střechou živé stromy, budou bezplatné toalety pro zákazníky.


Do Jihlavy se podařilo nalákat kromě řekněme tradičních nájemců zavedené zahraniční řetězce, které jsou na českém trhu novinkou – kupříkladu francouzská značka dětské módy Okaidi a Obaibi. Módou pro mladé se zabývají i v Česku začínající řetězce Jennifer či Mohito. Největší oděvní plochy zaberou značky C&A a Marks&Spencer. Druhá jmenovaná firma bude mít dokonce dvoupatrový obchod spojený pojízdnými schody. Hlavně na ženy od pětadvaceti do padesáti let se zaměří značková módní prodejna Cecil. Večerní šaty a pracovní kostýmy přiveze do Jihlavy italský řetězec Officinadellamoda. Ženám poslouží i značkový kadeřnický salon Hair City. Firma Yves Rocher otevře v City Parku prodejnu a také kosmetický koutek. Své pobočky vybudují rovněž Komerční banka a Česká spořitelna. Celkem bude mít v komplexu zastoupení 110 firem.

Čtěte dále:   Noc vědců v Humpolci se blíží. Na návštěvníky čeká pestrý program i odměna

Více informací naleznete zde: http://www.citypark.cz/


(Zdroj: MF Dnes)


 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Humpolec si organizací finále poháru udělal skvělé jméno

Pá Čvc 11 , 2008
Finále poháru ČMFS žen mezi pražskou Spartou a Slávií pořádané humpoleckým fotbalovým oddílem se setkalo s velikým ohlasem. Dokládá to i počet přítomných diváků, který dosáhl čísla sedmsetpadesát. Čtěte dále:   Odemykání dětského potenciálu

You May Like

Témata