Kino v měsíci srpnu

2

Program humpoleckého kina na příští měsíc

Sobota 2.8. – neděle 3.8. 20:00 hod.   LETOPISY NARNIE: PRINC KASPIAN


Skříň je pryč, Bílá čarodějnice je mrtvá a Aslana přes tisíc let nikdo neviděl. Letopisy Narnie: Princ Kaspian je druhým pokračováním ságy. V tomto novém filmu se ale sourozenci Pevensieovi – Peter, Zuzana, Edmund a Lucie – vracejí do velmi odlišné země, než jakou na konci jejich minulého dobrodružství opustili. Zemi vládne železnou rukou zlý král Miraz a narnijská bájná stvoření a mluvící zvířata se ukrývají. Sourozenci, povolaní zpět z válkou sužované Anglie, se musejí pokusit o záchranu mírumilovných narnijských obyvatel a pomoci zpátky na trůn jeho náležitému dědici, mladému princi Kaspianovi.


Vstupné: 70,-Kč, český dabing, dobrodružný fantasy, USA, 140 min.


 


Úterý 5.8. – středa 6.8.  20:00 hod. OKO BERE


Skupina nejnadanějších studentů, kteří každý víkend odjíždějí pod falešnou identitou do Vegas, kde využívají svých dovedností k tomu, aby si v kartách přišli na slušné peníze. Jejich potenciál objevil svérázný profesor matematiky a génius v oboru statistiky, Micky Rosa (Kevin Spacey), a společnými silami vymysleli způsob, jak herní systém pokořit. Zásluhou toho, že se naučili počítat karty a osvojili si komplikovaný systém tajných signálů, jsou schopni vyhrávat v kasinech pohádkové částky. Ben (Jim Sturgees), který podlehne vidině peněz, životnímu stylu v Las Vegas a chytré a pohledné člence jejich týmu, Jill Taylor (Kate Bosworth), stále více riskuje. A už nejde jen o to orientovat se v kartách, ale také o nutnost nenechat se přistihnout hrozivým šéfem ochranky jednoho z kasin: Colem Williamsem (Laurence Fishburne).


Vstupné: 70,- Kč, drama USA, 120 min.


 


Sobota 9.8. – neděle 10.8. 20:00 hod. DOSTAŇTE AGENTA SMARTA


Když je jednoho dne napadeno velitelství americké zpravodajské tajné služby a identita většiny zaměstnanců je prozrazena, jejímu šéfovi nezbývá nic jiného, než do akce poslat i horlivého analytika Maxwella Smarta, který už dlouho sní o tom, že se superhvězdným Agentem 23 vytvoří neporazitelnou dvojku. Místo toho je Smart přidělen k jedinému dalšímu agentovi, jehož identita zůstala dosud skryta : milé, avšak poněkud nevyzpytatelné Agentce 99. Čím hlouběji se Smart a 99 noří do temných rejdů zločineckého syndikátu KAOS, tím je jim jasnější, že jeho velitel Siegfried s pobočníkem Shtarkerem chtějí na šíření atmosféry strachu vydělat milióny. Ačkoliv má Smart jen minimální praxi v oboru a času má méně, než by v danou chvíli potřeboval, poháněn neumdlévajícím nadšením a vybaven několika důmyslnými vynálezy, se vydává zachránit svět od KAOSu


Vstupné: 70 Kč, komedie USA, 110 min.


 


Úterý 12.8. – středa 13.8.  20:00 hod. AMORŮV ÚLET


Události, které nečekaně převrátí život Andersona (Jason Biggs)  vzhůru nohama. 


Právě ve chvíli kdy, u snídaně, Ted rozjíždí svůj monolog na téma „pro jedno kvítí slunce nesvítí“, přichází servírka Kate (Isla Fischer) a Anderson jí místo své objednávky požádá o ruku. A co víc – ona se na chvíli zamyslí a souhlasí. Další děj se odehrává ve znamení trapasů, komických nedorozumění a mnoha absurdních situací. A během toho všeho se náš zbrusu nový pár snaží navzájem poznat. Oba totiž vědí, že krok, ke kterému se úprkem blíží, ovlivní celý zbytek jejich života. Jaká je šance, že se stačí rozhlédnout po přeplněné kavárně, aby člověk našel ten „pravý“ protějšek, se kterým bude chtít strávit zbytek života? 


Vstupné: 60,-Kč, komedie USA, 90 min.


Sobota 16.8. – neděle 17.8.  20:00 hod. MEJDAN V LAS VEGAS


Štěstí na dosah?


Joy (Cameron Diaz) právě vyhodil z bytu její teď už bývalý přítel. Jacka (Ashton Kutcher) pro změnu vyhodili z práce. Oba dva poslechnou své nejlepší přátele a vyjedou se zrekreovat do města hříchu – do Las Vegas. Hned první večer na sebe při divoké pitce narazí a jak už to tak ve Vegas bývá, nakonec se i vezmou. Po ránu je střízlivější pohled na celou akci dovede ke zjištění, že se musejí nechat okamžitě rozvést. Jenže to by nesměli do jednoho z automatů vhodit čtvrťák, který jim vynesl pohádkový jackpot tři milióny dolarů. Soud, jim ale nařídí půl roku společného soužití a výhru „zmrazil“, takže s ní nemůže disponovat ani jeden z nich. Jenže žít s člověkem, kterého sotva znáte a který vás maximálně rozčiluje, není zrovna jednoduché. Možná ale bude jednodušší ho úplně zničit. Tedy, pokud si ti dva nejsou souzeni.

Čtěte dále:   Program kina Humpolec

Vstupné: 70,- Kč, komedie USA, 100 min.


 


Úterý 19.8. – středa 20.8.  20:00 hod. TEMNÝ RYTÍŘ


Vítejte ve světě bez pravidel…


Batmanův boj se zločinem je čím dál tím riskantnější. Temný hrdina se proto spojí s poručíkem Jimem Gordonem a právníkem Harvey Dentem, aby s jejich pomocí zbavil město Gotham City několika nebezpečných zločineckých organizací. Jejich tajné spojenectví začne brzy přinášet hmatatelné výsledky. V ulicích města však záhy začne řádit nevypočítatelný zločinec Joker, který mezi obyvateli šíří strach a zmatek.


Vstupné: 70,-Kč, mysteriózní thriller USA, 150min.


 


Sobota 23.8. – neděle 24.8.  20:00 hod. V BRUGGÁCH


Po jedné fušce v Londýně jsou nájemní zabijáčci Ray (Colin Farrell) a Ken (Brendan GleesonHarry Potter) pověřeni svým drsným šéfem Harrym (Ralph Fiennes), aby se schovali v Bruggy. Zatímco Ken si užívá klidného prostředí a památek, upovídaný a akční Ray je malebným městem víc než znechucen, a proto se rozhodne vymyslet dobrodružství. Netrvá dlouho a Ray se potuluje s turisty, začne si s místní kráskou (Cléménce PoésyHarry Potter), mlátí jejího bývalého kluka skinheada (Jérémie Rénier) a paří s americkým trpaslíkem, který zde natáčí surrealistický film. Dovolená se však zkomplikuje, když Ray zjistí, že Harry ho chce mrtvého a Ken má tuto prácičku udělat. Nakonec si všechno musíš udělat sám… 


Vstupné: 60,-Kč, akční komedie VB/Belgie, 100 min.


 


Úterý 26.8. – středa 27.8.  20:00 hod. STALO SE


Mohli jsme to vycítit šestým smyslem, viděli jsme znamení a teď se to stalo. Na světě se objevila úplně nová epidemie – rychle se šíří a je smrtelná. Jejím nejhorším symptomem je pak naprostá ztráta základního pudu každého jedince – pudu sebezáchovy.


Elliot Moore učí přírodní vědy na střední škole ve Filadelfii. Když napříč Spojenými státy udeří tajemná smrtící epidemie, vyrazí spolu se svou ženou Almou, kolegou z práce Julianem a jeho osmiletou dcerou na zběsilý útěk před katastrofou. Míří do Pensylvánie, kde očekávají, že se jim na farmách mimo dosah velkých aglomerací podaří přežít stále intenzivněji se šířící hrozbu. Velmi záhy však začne být jisté, že v bezpečí nebude nikdo a nikde.


Režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Znamení) přichází s dalším ze svých paranoidních thrillerů, které se vyznačují neočekávanými zvraty, temnou atmosférou, promyšleným budováním napětí a nečekanými pointami.


Vstupné: 70,- Kč, thriller USA, 90 min.


 


Sobota 30.8. – neděle 31.8.  20:00 hod. WANTED – filmový tip


Wesley Gibson (James McAvoy) je mladík, jehož život změní jedno setkání, během něhož se dozví, že jeho otec byl hlavou tajné organizace nájemných vrahů, která odnepaměti udržuje na světě křehkou rovnováhu podle pravidla „Zabij jednoho, zachráníš tisíce“. Podle krásné Fox (Angelina Jolie), která tímhle rozhovorem Wesleymu zásadně naruší životní perspektivu, jeho otce nedávno zavraždili a on si může vybrat, zda převezme rodinnou firmu. Jak sám Wesley k vlastnímu zděšení později zjistí, talent mu rozhodně nechybí. Jak byste se rozhodli vy? Zůstali byste ovcí, nebo byste se proměnili ve vlka? Zvolili byste jistotu desetinásobku a slušné penze, nebo se stali vyděděnci schopnými vychýlit dráhu letu kulky, zabít na potkání kohokoliv nebo milovat divokou, potetovanou ženu s nejkrásnějšími rty na světě?


Vstupné: 70,-Kč, titulky, akční USA, 100 min.



V měsíci ZÁŘÍ uvidíte :



2.,3.                                       
ROLLING STONES


2.,3.                                        VALL-I                   pro děti


4.                                            PAŘÍŽI, MILUJI TĚ                   art


6.,7.,9.,10.,11.                        BATHORY


13.,14.                                    HANCOCK


16.,17.,18.                              JAK UKRÁST NEVĚSTU


20.,21.                                    BOBULE


23.,24.,25.                              AKTA X: CHCI UVĚŘIT


24.,25.                                    KUNG FU PANDA                                pro děti


27.,28.                                    MUMIE: HROB DRAČÍHO CÍSAŘE


30. a 1.říjen                           SIROTČINEC


30. a 1.,2.říjen                       SISSI A YETTI


 

myska

2 thoughts on “Kino v měsíci srpnu

  1. Bathory v září vřele doporučuji! Bathory má v českých médiích rozporuplná hodnocení (csfd.cz např. nějakých 65%), ale podle mne je to rozhodně 80%. Slabší začátek, ale o to lepší závěr. Body ubírají nepovedené bojové scény a asi tak dvě další věci, které bych vystřihl. Pokud mám srovnávat s hollywoodskými vysokorozpočtovými historickými filmy (např. Trója), tak Bathory jasně vede. Technicky ne tak dokonalý, citově vítězí. Je teda fakt, že Trója je hodně blbá a studená (můj názor), ale na csfd má o dvě procenta vyšší hodnocení než Bathory takže je to dobré srovnání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Střípky z Humpolce

Čt Čvc 24 , 2008
Hned tři dopravní omezení čekají na řidiče cestující po hlavním silničním tahu z Humpolce do Havlíčkova Brodu. Na sotva dvacetikilometrovém úseku frekventované silnice jsou v současnosti rozestavěné tři dopravní stavby. V exponovaných místech se tvoří nepříjemné kolony. Čtěte dále:   Letní kino - Dungeons & Dragons

You May Like

Témata