Na trase z Humpolce do Pelhřimova se opravuje silnice

Cestování mezi Humpolcem a Pelhřimovem zabere více času. Může za to pokračující oprava povrchu silnice před Velkým Rybníkem.

Minulý týden ve čtvrtek byl tento hlavní tah zcela ochromený. Cestáři frézovali hrbolatý asfalt v komorovickém kopci. U přenosných semaforů se tvořily v obou směrech až kilometrové kolony. Silničáři se ale neobtěžovali označit jakoukoliv objížďku a ani místní neměli potuchy o tom, co se na silnici vlastně děje.


Nejzatíženější silnici v okrese bude blokovat oprava tříproudové silnice ještě několik dní. Pokud se nechcete zadržovat v případných kolonách, můžete uzavírku objet směrem na Hněvkovice a Kletečnou. Pokud pojedete od Pelhřimova do Humpolce, odbočte na Kletečnou před motorestem Velký rybník u Onšovic.


 


(Zdroj: http://www.i-vysocina.cz/ )


 

Čtěte dále:   Základní školy v Humpolci jsou přeplněné. Město je chce rozšířit

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

BERNARD CUP - SETKÁNÍ MISTRŮ

Út Zář 30 , 2008
Blíží se podzim kalendářní a tím pádem i autokrosový. Poslední závod letošní sezóny se opět, již tradičně, uskuteční v Humpolci na místním autodromu Pod Vilémovským lomem, a to v sobotu 11.10.2008. Čtěte dále:   Humpolec bude mít brzy novou koalici i starostu, rozhodovat se má ve středu

You May Like

Témata