TY SYČÁCI + EČ + PATRACHI v Karambě

Pátek 14.listopadu od 20:00 hodin, vstupné 95 Kč.

Přesně po roce opět v Karambě TY SYČÁCI a EČ!!!!


 


Zakladatelem komorní bigbeatové brněnské kapely Ty Syčáci je Petr Váša, výjimečný zpěvák, textař, performer a experimentátor, jediný český muzikant schopný hrát doslova celým tělem. Jeho spoluhráči jsou baskytarista Tomáš Fröhlich a kytarista Petr Zavadil . Kapela plní české kluby už sedmým rokem. Nad hudebním zařazením Těch Syčáků si lámala hlavu řada kritiků: jejich styl se jakémukoli škatulkování vzpírá . Rámcově se dá říci, že zahrnuje prvky rocku, jazzu, moravského folklóru a world music. Základem obsazení Těch Syčáků je kytara, baskytara a zpěvy, doplněné pekrusemi, ale i balalajkou, desetistrunným stickem a minidiskem.


 


EČ – někdo říká že je to směsice funky, ska, jazzu, undergroundu … (někde se o tom dokonce píše jako o punku :)) někdo říká že je to fe-core, mongol corida step, něco mezi brutální dechovkou a pouťovou atrakcí … je to sranda.


 


PATRACHI s sebou přiveze příjemně funky laděnou muziku.


 


Více info: http://www.tysycaci.cz


 

Čtěte dále:   Zlíňaci testují – Hotel Farma - restaurace

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Obvinění z úvěrového podvodu

St Lis 5 , 2008
Jihočeští policisté předali dvěma podnikatelům z Pelhřimovska obvinění z úvěrového podvodu ve výši 54 milionů korun. Jedním z obviněných je i bývalý předseda představenstva společnosti SUKNO Humpolec, která skončila v konkurzu. Čtěte dále:   Píšou o Humpolci: Gastro poklad na Vysočině. Skvělé jídlo se odstěhovalo do Humpolce

You May Like

Témata