Nejvyšší Čech si zahrál ve filmu

Nejvyšší Čech, Tomáš Pustina z Rozkoše u Humpolce, ztvárnil jednu z důležitých rolí v novém česko-slovenském filmu „Hodinu nevíš“ režiséra Dana Svátka. Film je inspirovaný skutečnými událostmi série heparinových vražd v havlíčkobrodské nemocnici.

Režisér filmu Dan Svátek byl ze spolupráce s Tomášem nadšený. K jeho roli ve filmu prozradil jen to, že Tomáš ve filmu sice mlčí, ale zato má velmi důležitou roli. Je totiž jedním z těch, kteří pomohou odhalit nemocničního vraha. Tomáš Pustina si zahrál roli pacienta ležícího na pokoji s mužem, který bude zavražděn. Malou roli si ve filmu si zahrála dokonce i Tomášova maminka Alena Pustinová. Film „Hodinu nevíš“ vstoupí do kin už 7.května 2009.


 


Fotografie z natáčení filmu můžete vidět zde:


http://www.i-vysocina.cz/zpravodajstvi-pelhrimovsko/nejvyssi-cech-tomas-pustina-ztvarnil-jednu-z-dulezitych-roli-ve-filmu-hodinu-nevis-2009-02-05.html


 

Čtěte dále:   Program kina na duben

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

BIRTHDAYS REVOLUTIONS-mejdánek:-) Zálesí-klub Swing

Čt Úno 12 , 2009
  Koncerty Datum konání: Saturday, February 28, 2009  Čas zahájení: 20:00 Datum ukončení: Sunday, March 01, 2009  Čas ukončení: 03:00 účinkují: FAST FOOD ORCHESTRA (ska,rocksteady,skapunk-Praha) www.fastfoodorchestra.cz QUEENS OF EVERYTHING (horn driven rock’n’roll-Praha) PORK SODA (hc-Pelhřimov) www.porksoda.cz NOUZOVEJ VÝSTUP (punk-Humpolec) vstup- 150 Kč Čtěte dále:   Promítání filmu "Život začíná po stovce"

You May Like

Témata