Pachatelka trestného činu byla po deseti dnech dopadena

1

Pelhřimovští policisté objasnili loupež, která se stala v pátek 13. března v Humpolci.

Kolem osmnácté hodiny zazvonila v domě s pečovatelskou službou u bytu sedmdesátiosmileté stařenky neznámá žena. Stařenka otevřela, když však zjistila, že ženu nezná, chtěla dveře zavřít. To se jí bohužel nepodařilo, a tak cizí žena vnikla do bytu. Stařenku následně fyzicky napadla a požadovala po ní peníze. Stařenka vzala ze stolu peněženku, avšak žena jí peněženku z ruky vytrhla a vzala si z ní tisíc korun. Po stařence požadovala ještě víc peněz a začala jí opět fyzicky napadat. Nakonec žena z bytu utekla. Stařenka utrpěla zlomeninu nosních kostí a hematomy na obličeji a předloktí.


 


Po oznámení loupeže a napadení policisté začali okamžitě jednat. Na místě zajistili stopy a pokračovali dále v pátrání. Po usilovné desetidenní práci se jím podařilo pachatelku zadržet. Jednalo se o čtyřiapadesátiletou ženu ze Světlé nad Sázavou, která v Humpolci krátce pracovala. Během výslechu se žena ke svému činu doznala. Policejní komisař jí sdělil obvinění z trestného činu loupeže a porušování domovní svobody. Proti ženě je vedeno vyšetřování na svobodě.


 


(Zdroj: www.policie.cz )


 

Čtěte dále:   Nehoda na D1 u Humpolce: srazily se dva kamiony, místo je průjezdné

myska

One thought on “Pachatelka trestného činu byla po deseti dnech dopadena

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Nejlepší autokrosoví jezdci se sjedou do Humpolce

Čt Bře 26 , 2009
Jak již Humpolák informoval, tento víkend se na autokrosové trati pod Vilémovem uskuteční testování autocrossových a rallycrossových speciálů účastnících se v roce 2009 závodů MMČR a ME. Do Humpolce by mělo dorazit přes 200 vozů, účastnit se budou jezdci od těch nejmladších pětiletých, přes dorostence až po ty nejzkušenější reprezentanty. […]

You May Like

Témata