Dechová zkouška ukázala 2,68 promile alkoholu

1

Není to tak dlouho, co jsme na Humpoláku informovali o nehodě, kterou způsobila opilá řidička, navíc bez řidičského oprávnění. Další opilý řidič se na humpoleckých ulicích objevil toto pondělí.

V pondělí 30.března v odpoledních hodinách jel jednapadesátiletý řidič vozidla Škoda Felicia ulicí Zichpil směrem na Jihlavskou ulici. V tu dobu Jihlavskou ulicí zároveň projížděla řidička s vozem Fiat Punto. Řidič felicie jí začal předjíždět a narazil pravou přední částí do její levé zadní části vozidla. Bez zastavení pokračoval v jízdě, na křižovatce odbočil vlevo a pokračoval směrem na Rozkoš. Zde byl spatřen hlídkou DI Policie ČR, byl zastaven a kontrolován. Hlídka zjistila, že řidič vozidla požil alkoholické nápoje – přístrojem Dräger mu byla naměřena hodnota 2,68 promile alkoholu v dechu. Řidič se podrobil lékařskému odběru krve a byl převezen na Protialkoholní záchytnou stanici do Jihlavy. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn.


 


(Zdroj: www.policie.cz )

Čtěte dále:   Opilý řidič havaroval u Kletečné na Pelhřimovsku, skončil na záchytce a přišel o řidičský průkaz

myska

One thought on “Dechová zkouška ukázala 2,68 promile alkoholu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Nebezpečný dihydrogen monoxid šíří hrůzu

Čt Dub 2 , 2009
… Přesto se nemalé množství dihydrogen monoxidu (DHMO) nachází v každé řece, jezeru nebo nádrži pitné vody v České republice, a proudí tak denně vodovodními trubkami do tisíců domácností. Vláda je přesto nečinná, a nechce o krocích proti DHMO ani slyšet. Podepsali byste petici za zákaz této chemikálie? Čtěte dále: […]

You May Like

Témata