Z deníku policie

Středa 23.dubna byla na Humpolecku nepříznivým dnem.

K dopravní nehodě se zraněním došlo včerejšího dne krátce po 9. hodině. Dvacetiletý řidič vozidla Škoda Favorit jel ulicí Komenského v Humpolci směrem ke křižovatce s ulicí Nerudova. Při vjíždění do křižovatky nedal přednost v jízdě zleva přijíždějícímu mopedu Babeta. Osmnáctiletý řidič babety přijížděl po hlavní silnici. Došlo ke střetu v prostoru křižovatky, přičemž byl zraněn řidič babety. Alkohol u řidičů byl vyloučen dechovou zkouškou přístrojem Dräger. Způsobená škoda činí dva tisíce korun.


 


Neznámý pachatel vnikl ve středu kolem 18. hodiny do rozestavěného domu v Krasoňově. Z budoucí kuchyně odcizil volně položenou pánskou tašku s osobními věcmi a doklady. Celkem tak byla škoda vyčíslena na 3.500 Kč.


 


V noci ze středy na čtvrtek vnikl rovněž neznámý pachatel do prodejny Rabbit v Rašínově ulici. Zde odcizil drobné mince, stravenky a dvě láhve vína. Kromě toho poškodil zámek vstupních dveří a zanechal po sobě značný nepořádek. Finanční škoda dosud nebyla přesně vyčíslena.

Čtěte dále:   Na dálnici u Humpolce havarovalo nákladní auto. Zasáhli hasiči

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Proč se pálí čarodějnice

Po Dub 27 , 2009
Ve čtvrtek 30.dubna se již tradičně rozhoří ohně kolem měst i vesnic – nastane večer čarodějnic. Církev nazývá noc ze 30. dubna na 1. května nocí Filipojakubskou na počest svátku apoštolů Filipa a Jakuba. Čtěte dále:   Předčasné oslavy konce roku. Pil sedl za volant, chytili ho v Humpolci

You May Like

Témata