Na Vysočině lidé vyjadřují podporu lidovcům plakáty na plotech

2

TOTO JE TISKOVÁ ZPRÁVA KDU-ČSL ZASLANÁ DO REDAKCE! REKLAMNÍ ČLÁNEK!

Jihlava – Žádná jiná strana nenasadila ve volební kampani do Evropského parlamentu tolik ploch jako lidovci. Několik tisíc z celkových dvaceti tisíc plakátů visí také u silnic a na plotech lidoveckých příznivců po celé Vysočině. Ta patří společně s jižní Moravou ke kraji, ve kterém má KDU-ČSL největší podporu a širokou členskou základnu.

 

Vysočina patří mezi kraje, kde projevili lidé velký zájem o účast na volebním projektu Ploty. Po vzoru amerického prezidenta jsme tak do lidové kampaně s nízkým rozpočtem zapojili řadu dobrovolníků a krátce před volbami snad neexistuje v jednotlivých krajích obec, kde bychom naše plakáty neměli, našim příznivcům za to patří velké poděkování,“ hodnotí pozitivní ohlas volební manažer lidovců Jaroslav Poláček.

Hned několik plakátů v kraji visí na rodinných domcích v Moravských Budějovicích, na Třebíčsku a v dalších regionech Vysočiny. Do začátku voleb v červnu mají navíc desítky dalších plakátů ještě přibýt. Originálním projektem s věšením plakátů na ploty tak lidovci vyřešili nižší rozpočet na eurokampaň, protože na rozdíl od ostatních vládních stran hospodaří s nesrovnatelně méně penězi.

S celou akcí je navíc spojena řada dalších aktivit a soutěží jako odměna pro ty, kteří si zdarma nechali na své ploty vyvěsit plakáty. „Nejzajímavější fotografie z projektu, které zájemci do soutěže zašlou, budou vyhodnoceny a ti nejlepší se podívají za europoslanci do Bruselu. Všechny fotografie již dnes zveřejňujeme na www.evropske-volby.cz,“ avizuje Poláček s tím, že tímto způsobem chtějí poděkovat dobrovolníkům zapojeným do volební kampaně.

Mgr. Martin Horálek

tiskový mluvčí KDU-ČSL

Čtěte dále:   Houby porostou jako po dešti. Podívejte, kde je na Pelhřimovsku největší šance

Axl

2 thoughts on “Na Vysočině lidé vyjadřují podporu lidovcům plakáty na plotech

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Hvězdáři pro děti na hradě

Út Kvě 26 , 2009
Castrum o.p.s. a Astronomický klub Pelhřimov o.s. pořádají v sobotu 30.května na hradě Orlík akci ku příležitosti Dne dětí. Jsou zváni všichni zájemci o astronomii a nevšední úkazy, součástí programu bude též pásmo krátkých přednášek o vesmíru určených pro malé posluchače. Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Začíná […]

You May Like

Témata