Prestižní finále jezdeckých závodů Zlatá podkova má své vítěze

Nejlepším jezdcem seriálu závodů v České republice Zlatá podkova se o víkendu 21. – 23. srpna stal Heidenreich Radko z Loštice. V druhém hlavním závodu víkendu – dvojspřeží zvítězil mladý jezdec Tomáš Barták.

„Radko Heidenreich je zkušený jezdec, který má na svém kontě hodně závodů, ale vítězství ve Zlaté podkově je zatím jeho největší úspěch. Tomáš Barták, který vyhrál dvojspřeží je z rodiny jezdců, kde se tomuto sportu věnuje jeho otec i bratr. Určitě je to pro něj další nakopnutí do budoucna a každopádně také velké ocenění jeho schopností,“ komentuje organizátor nejdelšího seriálu jezdeckých závodů u nás Jiří Klubal.


 


Loňská vítězka z Vysočiny Radka Dvořáková letos skončila na druhém místě. Třetí pozici obsadila Barbora Pospíšilová z Jezdeckého spolku Kolesa. V soutěži dvojspřeží se na druhém místě umístil Jaroslav Kohout a třetí místo patří Václavu Coufalíkovi.


 


Víkendovou Zlatou podkovu navštívily stovky lidí nejenom z Vysočiny. „Opravdu nabitá byla neděle. V sobotu přišlo o něco méně lidí, protože pršelo. Naštěstí déšť neměl vliv na terén a závody proběhly zcela bez problémů,“ zhodnotil Jiří Klubal.


 


(Tisková zpráva)

Čtěte dále:   Humpolecký autokros v televizi

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Není kašna jako kašna

Út Srp 25 , 2009
Tak jsem o víkendu zavítala do půvabného bavorského městečka Waldkirchen. Vzhledem k tomu, že se nedávno na Humpoláku odehrávaly vášnivé debaty týkající se nově zřízené kašny u pomníku Dr.Aleše Hrdličky, nedalo mi to a vyfotila jsem kašnu na waldkirchenském náměstíčku. Nehledejte za tím žádný podtext, jenom jsem zaznamenala něco, co […]

You May Like

Témata