Outdoorové filmy na Vysočině

Jako jediné město v kraji se Pelhřimov stane hostitelem 7. ročníku mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Festival se koná v pelhřimovském kinu Vesmír od dnešního dne až do pátku.

Milovníci outdoorových aktivit se mohou těšit na dobrodružné a extrémní sportovní filmy, na horolezecké a horské filmy o expedičním lezení, lezení v ledu, polárních expedicích a horských krajinách, dále na dobrodružné vodní sportovní filmy o raftingu, vodáckých sportech, kajakingu, kanoistice, jachtingu, potápění, surfingu i dálkovém plavání, a také na cestopisné filmy.


 


První promítání začne v úterý od 17 hodin a promítat se bude každý den v 17 a ve 20 hodin. Celkem bude uvedeno 27 snímků různé délky – nejkratší filmy trvají 5 a 7 minut, naopak nejdelší film trvá 100 minut a jedná se o výjimečný rakouský extrémní skialpinistický film Mount St. Elias.



Mezinárodní festival outdoorových filmů je soutěžní putovní přehlídkou outdoorových filmů, která letos navštíví 22 měst České republiky.


Podrobný program festivalu najdete na jeho internetových stránkách http://www.mfof.cz/index.php?stranka=5091


 

Vstupné na jeden den je 50 Kč, permanentka na osm vstupů stojí 250 Kč. Kromě stominutového snímku Mount St. Elias zahrnuje jeden vstup vždy více filmů, podle jejich délky.


Čtěte dále:   Humpolecká muzejní zahrada se promění v letní kino

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Malé zpravodajství od rybníku Hadina

Út Lis 10 , 2009
Konec listopadu se blíží a tím i dokončení této velké akce. Od manželů Bártlových ze Světlice jsme dostali pár nových fotografií. Dokončovací práce se nejvíce soustřeďují na zásyp výpusti a zhotovení hlavní hráze. To dokazují obrázky, které pochází z konce minulého týdne. Čtěte dále:   TADY VARY 2023/24

You May Like

Témata