Z deníku policie

Útočník z humpolecké pizzerie byl včera dopaden. Oběť útoku je nyní ve vážném zdravotním stavu v nemocnici v Českých Budějovicích.

Kriminalistům se již včera dopoledne podařilo dopadnout čtyřiadvacetiletého mladíka, který v pondělí kolem půl jedenácté dopoledne v pizzerii plné lidí napadl s nožem v ruce svého známého. Obětí pokusu o vraždu se stal cca třicetiletý muž, který skončil v nemocnici v Českých Budějovicích s vážnými zraněními na traumatologickém oddělení, kam byl v pondělí odpoledne převezen z pelhřimovské chirurgické ambulance.


 


Návštěvníci pizzerie zažili pořádný šok – po útoku nožem se totiž napadený ihned skácel k zemi. Zraněný muž měl dvě bodné rány na hlavě a krku a jeho zranění jsou nadále vážná, i když by neměl být v bezprostředním ohrožení života. Nyní lékaři rozhodují o dalším způsobu léčby a je pravděpodobné, že bude muset podstoupit operaci.


Útočník z místa činu utekl a policie po něm okamžitě vyhlásila celostátní pátrání. Brutální útok si do své kompetence převzali brněnští kriminalisté, protože útočník je podezřelý z pokusu o vraždu, za což mu hrozí až patnáct let vězení.


Po dopadení byl pachatel eskortován k výslechu do Brna. Další informace budou k dispozici až po jeho vyslechnutí.


 


……………………………………………………………………………………………….


 


Zanícený pyroman se zřejmě se svými sklony přeorientoval z Humpolce na Jiřice. Tam totiž o víkendu hořely dva kontejnery. Nejdříve zahořel kontejner v okrajové části rodinných domů, zde byl však hned v počátku uhašen. O několik hodin později zahořel kontejner v zástavbě novostaveb rodinných domků. Bohužel tento požár kontejneru se nepodařilo uhasit a byl zcela zničen. Škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun.


 


Včerejšího dne krátce po 17. hodině se stala dopravní nehoda v Humpolci. Řidič vozidla Škoda Felicia jel z centra Humpolce ulicí Hálkova, která je označena jako vedlejší silnice. Na křižovatce se silnicí I/34 přehlédl zleva jedoucí vozidlo Mercedes Benz a nedal mu přednost v jízdě. Došlo ke střetu vozidel v prostoru křižovatky. Řidič vozidla mercedes utrpěl lehké zranění a byl převezen na vyšetření do nemocnice. Alkohol u řidičů byl vyloučen dechovou zkouškou. Hmotná škoda byla vyčíslena na 115 tisíc korun.

Čtěte dále:   Policie po dvoutýdenním pátrání našla třináctiletou dívku. Byla v Humpolci a je v pořádku

 


(Zdroj: www.policie.cz )


 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Tip na výlet: ÚDOLÍM ŘEKY LOUČKY KE ZŘÍCENINĚ HRADU MITROV A DO TRENCKOVY ROKLE

Čt Lis 26 , 2009
Máme konec listopadu, ale počasí nám docela přeje a krásné slunečné dny nás přímo vyzívají k procházkám v nádherné podzimní přírodě. Přinášíme Vám tedy jeden luxusní tip na velice krásný a zajímavý výlet na Vysočině. Zveme Vás do míst, kde můžete uprostřed Vysočiny vidět opravdovou divočinu jak někde uprostřed Kanady. […]

You May Like

Témata