PUNKROCK SHOW

274

V pátek 5.února 2010 se v Lokálu 410 (bar Na schodech) uskuteční punkrock show, jejímž tahákem bude především kapela DUKLA VOZOVNA. Začátek ve 20 hodin, vstupné 100 Kč.

Hrají: DUKLA VOZOVNA, RV-4, ZDE KLIKNI, INTERNÍ SDĚLENÍ.

Tahákem přehlídky punkrock show bude především kapela Dukla Vozovna. Tato 5 muzikantů z Pardubic se pojmenovala podle zastávky trolejbusu, kterým často jezdili. Kapela dosud vydala 4 CD a to poslední s názvem Prášek proti smrti přijedou představit i do Humpolce. Poznávacím znamením Dukly Vozovny je sourozenecké duo bratrů Skaleckých. Oba bratři v kapele obsluhují akordeony a dávají tak hudbě DV specifický zvuk. Kapela hraje hospodský punkrock. V jejich hudbě je znát inspirace ve slavnějších  vzorech jako jsou kapely Tři Sestry nebo Visací Zámek.


 


Na koncertě zazní určitě největší hity kapely Dukla Vozovna jako jsou: Lej-dy, Kráva, Skákejte lidi, Panáček, Bílá vdova, Hospoda volá … a další. Dukla Vozovna vystoupí po 22hodině. Sekundovat jim budou dvě místní mladé punkrockové kapely ZDE KLIKNI a INTERNÍ SDĚLENÍ. Další zkušenou kapelou, která se vrací po úrazu bubeníka na scénu je kapela RV-4, která zde bude propagovat aktuální povedené CD s názvem Vlastní cestou.


 


Info: www.cecek.com 


 


 



 

Čtěte dále:   Zlíňaci testují – libovej frankfurter z Bageterie Boulevard

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

AMK Zálesí připravuje...

Pá Led 29 , 2010
Seznam akcí pořádaných v autokrosovém areálu „Pod Vilémovským lomem“ v roce 2010. Čtěte dále:   Rohlík! A další československé pečivo. Kde ho kupujete v Humpolci?

You May Like

Témata