Bambiriáda v Jihlavě letos po dvanácté

O víkendu 21. a 22. května se v jihlavském koně Heulos uskuteční dvanáctý ročník prezentace činnosti občanských sdružení dětí a mládeže a středisek volného času s názvem Bambiriáda. Ta se koná ve většině krajů České republiky, na Vysočině o ni projevuje veřejnost stále větší zájem.

„Celý víkend budou mít možnost dětské organizace představit svoji činnost všem návštěvníkům. Nyní dáváme dohromady seznam zájemců, kteří se chtějí účastnit. Pokud by se některá organizace či sdružení chtěla přidat, stačí mě kontaktovat,“ popisuje a zároveň vybízí organizátor Bambiriády Martin Paclík.

Letošní Bambiriáda nabídne bohatý dvoudenní program. Kromě prezentace dětských sdružení, které připravují ochutnávky ze svých aktivit a činnosti nebudou chybět ukázky zásahů policie, hasičů a také špičkových vojenských jednotek, které působí například v Afghánistánu.

Bambiriáda patří již k tradičním jarním akcím na Vysočině. Pořadatelem je krajská rada dětí a mládeže, která funguje jako koordinátor všech neziskových organizacích v kraji Vysočina a zprostředkovává komunikaci mezi krajem, orgány státní správy a zajišťuje přísun informací všem členům a zájemcům z oblasti volnočasových a sportovních aktivit a práce s mládeží.

Eva Fruhwirtová

Čtěte dále:   Skvělé zprávy z pelhřimovské a havlíčkobrodské nemocnice

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Autokrosová sezóna začíná povinným testováním speciálů

Pá Dub 9 , 2010
Každoroční testování autokrosových a rallykrosových speciálů znovu odstartuje novou sezónu, motoristický sportovní rok může začít. Povinné testování speciálů se uskuteční o nadcházejícím víkendu v Humpolci, jezdci budou stroje připravené na sezónu 2010 testovat v sobotu a v neděli 10. a 11. dubna. Čtěte dále:   Skvělé zprávy z pelhřimovské a […]

You May Like

Témata