Rocková Lipnice 2010

17. ročník open air festivalu ROCKOVÁ LIPNICE se uskuteční v sobotu 17. července 2010 v amfiteátru pod hradem Lipnice nad Sázavou. Letošní rok bude ve znamení sedmnáctek (17. ročník, 17. července).

 


Pro 17. ročník festivalu Rocková Lipnice je připraven po loňském úspěchu tzv. „večírek pro nedočkavé“. Uskuteční se již v pátek 16. července  od 19.00 hodin v pivním stanu a vystoupí na něm jedna z místních rockových kapel. Ve stanu o rozměrech 10 m x 15 m bude dostatek prostoru, k posezení poslouží i větší část amfiteátru. Na tento večírek je vstup ZDARMA, zároveň budete mít ještě poslední možnost koupit si lístky na festival za zajímavou cenu. 


V sobotu 17. 7. 2010 bude pro návštěvníky areál otevřen od 10.00 hodin. Samotný program začne ve 12.00 hodin na hlavním pódiu v amfiteátru a ukončení celého festivalu je plánováno v pozdních nočních hodinách.


Pro letošní ročník byli opět vybráni účinkující z mnoha hudebních žánrů. Vystoupí MIG 21, ŠKWOR, DOGA, RYBIČKY 48, KRUCIPÜSK, MŇÁGA A ŽĎORP, MANDRAGE, ATARI TERROR a další dvě kapely z řad méně známých interpretů.


Vstupenky jsou již nyní v předprodeji v síti Ticketstream za velmi zajímavou cenu 200,-Kč + poplatky společnosti 25,-Kč, za tuto cenu si je můžete zakoupit až do 30. května ! Od 31. května do 16. července budou vstupenky k prodeji za 290,-Kč, a to  jak v síti Ticketstream (s poplatkem), tak ve vybraných předprodejních místech ve městech Humpolec, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Jihlava, Světlá nad Sázavou, Kutná Hora, Vlašim, Praha. Poslední možnost nákupu budete mít v den konání festivalu přímo na místě, a to za 390,- Kč.


Další aktuální informace o přípravách a realizaci letošního ročníku najdete na webových stránkách www.rockovalipnice.cz


Navrhněte festival ROCKOVÁ LIPNICE svým přátelům na facebooku. V měsíci květnu a červnu 2010 budou probíhat soutěže o volné vstupenky na festival.

Čtěte dále:   Den otevřených dveří v loutkovém divadle

 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Otvírání studánek

St Dub 21 , 2010
Na slavnost Otvírání studánek se můžete vydat v neděli 25.4.2010 do Mladých Bříšť u Humpolce, kde ji každoročně pořádají občanská sdružení Zelené srdce a Čtveráci. Čtěte dále:   Den otevřených dveří v loutkovém divadle

You May Like

Témata