Z deníku policie

2

„Čtyři jednou ranou.“

V době od neděle 4.7. do středy 7.7. vnikl neznámý pachatel do objektu autodílny v Humpolci. Zde odcizil počítač, nabíječku na baterie, tři ks autobaterií, sadu zimních kol včetně pneumatik Audi, osciloscop Escort, 3 kusy dálkového ovládání centrálního zamykání a spínací skříňky k vozidlu Mercedes E 210. Celkem věci v hodnotě nejméně 102.238 korun. Ze dvora pak  pachatel odcizil i čtyři vozidla, která zde byla připravena na opravu. Jednalo se o vozy značky BMW, Škoda Fabia Combi, Opel Tigra a Range Rover. Předběžná škoda odcizením vozidel byla zatím vyčíslena na 400.000 korun.


Během prodlouženého červencového víkendu rovněž neznámý pachatel vnikl do oploceného uzamčeného objektu technických služeb. Dosud nezjištěným způsobem vnikl do uzamčeného objektu garáží, kde ze speciálních vozidel odcizil čtyři vozidlové radiostanice a dvě autorádia. Z dílny truhlárny odcizil nářadí jako elektrický hoblík, vibrační brusku a přímočarou pilu. Způsobená škoda byla vyčíslena na 48.300 korun.


V noci ze soboty 10.7 na neděli 11.7. vnikl neznámý pachatel do místnosti herny v Humpolci. Z nezajištěné zásuvky barového stolu odcizil volně uloženou finanční hotovost ve výši nejméně 24.500 korun.


 


(Zdroj: www.policie.cz )

Čtěte dále:   D1 na Prahu před Humpolcem stojí

myska

2 thoughts on “Z deníku policie

    1. Vozy byly odcizeny od Bočka. Je zajímavé, že s BMW jezdil policista z Bernartic a přitom auto papírově vlastnila společnost Pretol. Jsem zvědav, jak nový ministr John s korupcí zatočí. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Bernard vyzývá Plzeňský Prazdroj: Změřme, kdo má lepší nealko

St Čvc 14 , 2010
Plzeňský Prazdroj obdržel v úterý otevřený dopis, ve kterém ho pivovar Bernard vyzývá k degustačnímu souboji. Bernardovi vadí reklama na nealkoholické pivo Birell, ve kterém Plzeňský Prazdroj tvrdí, že „chutí převyšuje ostatní.“ Chce, aby to Prazdroj dokázal. Čtěte dále:   D1 na Prahu před Humpolcem stojí

You May Like

Témata