Program kina

Program humpoleckého kina na měsíc LISTOPAD.









       LISTOPAD 2010


                                                                                                                                                                                                                                                        
















































úterý 2.11.


20:00


středa 3.11.


20:00


čtvrtek 4.11.


20:00


sobota 6.11.


20:00


neděle 7.11.


20:00


12


ROMÁN PRO MUŽE                                                                  


Podle vlastního bestselleru Román pro muže napsal Michal Viewegh scénář ke stejnojmenné komedii.


Román pro muže vypráví příběh tří sourozenců – Cyrila (Miroslav Donutil), Bruna (Michal Vladyka) a Anety (Vanda Hybnerová), kteří mají kvůli předčasné smrti rodičů mnohem pevnější pouto, než bývá obvyklé. A to přesto, že se povahově snad už nemůžou víc lišit.


Bruno trpí nevyléčitelnou nemocí, která se stane katalyzátorem nápadu uspořádat velkolepou sourozeneckou jízdu do Tater, do nejlepšího hotelu, s báječnou lyžovačkou a nádhernou prostitutkou jménem Tali (Táňa Pauhofová), která má Brunovi splnit všechna jeho poslední přání.


Hrají: Miroslav Donutil, Vanda Hybnerová, Miroslav Vladyka, Táňa Pauhofová, Jan Budař, Filip Čapka, Igor Chmela, Pavel Řezníček. Režie: Tomáš Bařina (Bobule).


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                                                                        komedie  ČR  100min


úterý 9.11.


20:00


středa 10.11.


20:00


12


EXPENDABLES: POSTRADATELNÍ


Skupina žoldáků se vydává na nebezpečnou misi do Jižní Afriky, jejímž cílem je svržení nelítostného diktátora. Nedlouho po zahájení si ovšem začnou uvědomovat, že věci nejsou tím, čím se zdají být. Zjistí, že se ocitli v pasti, která je všechny může stát život. Začíná nelítostný boj, na jehož konci může být jen jeden vítěz. Elektrizující akční thriller, s nímž se na plátna vrací Sylvester Stallone v žánru, který ho proslavil. Partnery mu budou akční hvězdy současnosti Jason Statham (Kurýr, Zastav a nepřežiješ) a Jet Li (Hrdina, Romeo musí zemřít).


Hrají :      Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts. Režie : Sylvester Stallone.


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                                                               akční thriller USA  110min


 


čtvrtek 11.11.


20:00


12


ONDINE


Byl jednou jeden rybář a ten vylovil mořskou pannu.


Když irský rybář Syracuse (Colin Farrell) vylovil z moře krásnou mladou ženu (Alicja Bachleda), řekla jen, že se jmenuje Ondine. Příznačné jméno, které znamená „ta, která přichází z moře“. Syracuse jí nabídne přístřeší a ona se usadí nejen v jeho domě, ale postupně i v jeho srdci. Neznámá cizinka vyvolává řadu otázek, ale rybářova malá dcerka Annie (Alison Barry) má okamžitě jasno. Ondine je podle ní vodní víla, kouzelnou mocí obdařená bytost, která vystupuje z vod proto, aby lidem nosila štěstí.


Ondine je novodobou lyrickou pohádkou, milostným příběhem mezi mořem, zemí a nebem. “Četl jsem Ondine a zamiloval jsem se. Je to opravdu nádherný příběh, skutečné kouzlo.” říká Farrell. Režie: Neil Jordan.


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                                             romantické drama   IRSKO   100min


sobota 13.11.


20:00


neděle 14.11.


20:00


 


12


TAJEMSTVÍ MUMIE


Píše se rok 1912 a mladá šarmantní reportérka je ochotna učinit vše, aby dosáhla svých cílů. Neohroženě se vrhá do boje s podvodníky, šílenými vědci, ale i zkorumpovanými politiky. Ve chvíli, kdy Paříž ohrožuje 136 milionů let starý ptakoještěr, je to právě ona, kdo přispěchá městu světel a jeho obyvatelům na pomoc. Slavný režisér Luc Besson se vrací na plátna kin poutavou adaptací klasického komiksu.


Hrají :      Mathieu Amalric, Louise Bourgoin, Gilles Lellouche, Philippe Nahon, Frédérique Bel, Jean-Paul Rouve, Swann Arlaud.


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                                     dobrodružné fantasy FRANCIE  100min


neděle 14.11.


15:00


 


o


ČAROVNÉ LYŽE – pásmo animovaných pohádek pro nejmenší


Jak šli nadělovat , V čertích službách , Čarovné lyže , Andělský kabát , Dva mrazíci , Sněhulák , Jak se Herodes uzdravil .


Vstupné: 10,-Kč                                                                                                                                                                             ČR 70min


úterý 16.11.


20:00


středa 17.11.


20:00


12


BASTARDI


Příběh z prostředí praktického školství bez povrchností, klišé a přetvářek. Film je založen na reálném základě a ukazuje, jak to dopadne, když selže systém. Děj se odehrává v drsném prostředí základní školy. Skupina zdejších žáků – mladých násilníků je obviněna ze znásilnění a vraždy mladé praktikantky. Přesto nebyli zatím odsouzeni a stále navštěvují školu. Do ní nastupuje mladý učitel, jenž si svým neortodoxním přístupem získává sympatie ostatních kantorů i žáků. Za jakým účelem však do školy opravdu přišel, zjistíme až v závěru celého příběhu.


V hlavních rolích uvidíte Ladislava Potměšila, Jaroslavu Obermajerovou, Jana Přeučila, Blanku Bohdanovou, Jaroslavu Hanušovou, Tomáše Magnuska a další. Režie: Petr Šícha.


Vstupné:70,-Kč                                                                                                                                                                 drama ČR 80min


 


sobota 20.11.


20:00


neděle 21.11.


20:00


úterý 23.11.


20:00


středa 24.11.


20:00


čtvrtek 25.11.


20:00


 


 


o


OBČANSKÝ PRŮKAZ                                                                 filmový tip                                                               


Hořká komedie režiséra Ondřeje Trojana Občanský průkaz na motivy  stejnojmenné knihy Petra Šabacha sleduje osudy čtveřice dospívajících mladíků, jejich přátel, lásek a rodičů. Od okamžiku, kdy v patnácti letech dostanou občanský průkaz, až do chvíle, kdy se v osmnácti snaží uniknout vojně a pokoušejí se získat modrou knížku.


Petr, Aleš, Popelka a Míťa dospívají v sedmdesátých letech, v době, kdy vyjít na ulici bez občanského průkazu znamenalo koledovat si o průšvih a kdy povinná  vojenská služba byla pro mnohé tím největším strašákem. Každý po svém i společně se snaží neztratit v totalitním státě zdravý rozum a smysl pro humor, ale také nezadat si s režimem. Prožívají řadu epizod, některé jsou úsměvné, s nádechem absurdní grotesky, jiné dramatické a fatální.


Hrají: Libor Kovář, Matouš Vrba, Jan Vlček, Jakub Šárka, Anna Geislerová … Scénář: Petr Jarchovský. Režie: Ondřej Trojan.


Vstupné: 80,-Kč                                                                                                                                                        komedie  ČR  135min


sobota 27.11.


20:00


neděle 28.11.


20:00


12


HABERMANNŮV MLÝN


Legendární režisér Juraj Herz se rozhodl otevřít jednu z nejkontroverznějších kapitol českých dějin, poválečný odsun Němců, při němž se spravedlivý hněv často mísil s těmi nejnižšími pudy a spolu vytvářely nesmazatelnou krvavou stopu. Jednou z obětí dějin psaných vítězi měl být i německý průmyslník Habermann, který žil s rodinou na severní Moravě. Okolnosti jeho konce zůstávají dodnes nejasné. Filmový příběh se jeho životním osudem pouze volně inspiroval, ale paradoxy nejšílenějších let dvacátého století prezentuje hrůzně dokonale.


Hrají: Karel Roden, Mark Waschke, Hannah Herzsprung, Zuzana Kronerová, Jan Hrušínský, Andrej Hryc, Oldřich Kaiser, Ben Becker. Režie: Juraj Herz.


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                                                                             drama ČR  100min


 


neděle 28.11.


15:00


o


ČARODĚJNÉ POHÁDKY – pásmo animovaných pohádek pro nejmenší


Aby bylo jasno, Labuť, Medvídek, Babička vypráví pohádku, Franta Nebojsa, Krtek malířem, Dorotka a drak, O Kanafáskovi – jak byli zvědaví .


Vstupné: 10,-Kč                                                                                                                                                                             ČR 70min


úterý 30.11.


20:00


středa 1.12.


20:00


čtvrtek 2.12.


20:00


o


JÍST, MEDITOVAT, MILOVAT


Gilbert se vydává na cestu kolem světa, která se stává cestou, kdy hledá sebe samu. Na svých cestách objevuje skutečný požitek jídla v Itálii, sílu modlitby v Indii a konečně a nečekaně, vnitřní pokoj a rovnováhu pravé lásky na Bali. Eat, Pray, Love, film založený na pamětech Elizabeth Gilbert, které se staly bestsellerem, ukazují, že skutečně existuje více než jen jedna cesta, jak jít a vidět svět.


Hrají:Julia Roberts, James Franco, Billy Crudup, Javier Bardem, Richard Jenkins, Viola Davis. Režie: Ryan Murphy.


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                                                                 romantický  USA 140min


 


středa 1.12.


17:30


čtvrtek 2.12.


17:30


o


JÁ, PADOUCH   pro malé i velké


Klaďasové už nefrčí


Na ospalém předměstí zastavěném rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami žije NEJVĚTŠÍ ZLODUCH POD SLUNCEM. Ukrutného záporáka jménem Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Ať už prostřednictvím armády žlutých pomocníků, Mimoňů, nebo díky Jiřímu Lábusovi, který Gruovi v češtině propůjčil svůj hlas.


Udržet se na špici světového zločinu dá pořádnou fušku. A protože si na post veřejného nepřítele číslo jedna brousí zuby Gruův největší oponent Vektor, rozhodne se tenhle padouch pro dosud nevídaný zločin. Ukradne Měsíc! Ano, ten co svítí na obloze.


Vstupné: 70,-Kč                                                ČESKÝ DABING                                                 animovaná komedie  USA  100min

Čtěte dále:   TADY VARY 2023/24

 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Školní schody pro Václava Halíka už neznamenají stopku

Po Říj 25 , 2010
Spolužáci ho nosili na rukou. Nejednalo se pouze o znamení nejčistší pozornosti. Byla to holá nezbytnost. Čtěte dále:   Program kina Humpolec

You May Like

Témata