U Koberovic se stala tragická dopravní nehoda

Tragicky skončila v pátek nehoda čtyř vozidel na 80,5 km dálnice D1 ve směru na Brno.

Při nehodě přišel jeden řidič o život a tři řidiči utrpěli zranění. Událost byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena v 01:26 hod. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Humpolec.

Hasiči zjistili, že se střetly kamionu s návěsem, dva bývalé cestářské vozy a dodávka.Všichni účastníci nehody byli cizí státní příslušníci – Slováci a Rumuni. Z havarovaných vozidel hasiči vyprostili dva zraněné řidiče za pomoci hydraulického nářadí. Zranění utrpěl i řidič třetího vozidla. Všichni byli zdravotníky převezeni sanitními vozy k ošetření do nemocnice. Řidiči čtvrtého vozidla (jednoho z bývalých cestářských vozů) však záchranáři už pomoci nemohli. Na místě svým vážným zraněním podlehl.

Směr na Brno tak zůstal zcela neprůjezdný. A kolem osmé hodiny ranní nebyl dálnice ještě průjezdá. Rapidně se tak zvýšil provoz, kdy řidiči volili cestu po okrskách v okolí dálnice – Koberovicích nebo Speřicích.

Při havárii uniklo masivní množství provozních kapalin. Velitel zásahu tak rozhodl o povolání posilové jednotky hasičů z Pelhřimova s kontejnerem na likvidaci ropných produktů.

Osmdesátý kilometr ve směru na Brno opět dostál své hrozivé pověsti

Osmdesátý kilometr ve směru na Brno opět dostál své hrozivé pověsti
Čtěte dále:   Chlapec do školy nedošel, ráno ho v Humpolci srazilo auto

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Dlouhodobý nedostatek dentistů je v celém okrese

Út Lis 23 , 2010
Nepřijímáme, zazní prakticky z každé zubní ordinace na okrese, kterou člověk osloví. Čtěte dále:   Podvody s nabídkou zhodnocení peněz

You May Like

Témata