Tisícovka lidí poslala v Brodě do nebe své přání

V předvečer svátku svatého Valentýna se v Havlíčkově Brodě uskutečnila akce Nebeský Valentýn. Více než tisícovka lidí si v mrazivém nedělním večeru našla cestu na Havlíčkovo náměstí, kde společně vypustili létající přání.

Do nebe nakonec ze zhasnutého náměstí vzlétla asi pětistovka papírových přání, která rozsvítila oblohu nad centrem města. Lampion přišli poslat jak zamilovaní, tak rodiny s malými dětmi. „Jsme moc rádi, že se akce vydařila a že i přes nepříjemnou zimu dorazilo víc lidí, než jsme čekali,“ říká Vít Vondráček z e-shopu Ouha.cz, který za celou akcí stojí. Výtěžek akce byl nakonec 6000 korun, které zástupci serveru předali ředitelce Základní školy U Trojice v Havlíčkově Brodě.

„Akce byla krásná i úspěšná a my jsme moc rádi, že lidé přišli a podpořili dobrou věc. Peníze použijeme na nákup kompenzačních pomůcek pro handicapované děti,“ popsala ředitelka Základní školy U Trojice Klára Sojková.

Akci podpořilo město Havlíčkův Brod, starosta Jan Tecl dokonce převzal nad konáním záštitu a osobně se zúčastnil. Podle organizátorů by se nebe nad Brodem mělo rozsvítit i za rok.

Více informací:
Ondřej Rázl
razl.o@seznam.cz
608646658

Tisícovka lidí poslala v Brodě do nebe své přání

Tisícovka lidí poslala v Brodě do nebe své přání

Tisícovka lidí poslala v Brodě do nebe své přání

Čtěte dále:   Zapojte se do debat Letní žurnalistické školy v Havlíčkově Brodě

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Rekonstrukce hradu Orlík ze stavebnice LEGO

Po Úno 14 , 2011
Model hradu z doby jeho největší slávy, z dílny Daniela Kučery, vyhrál každoroční mezinárodní soutěž v kategorii Realistic castle. Čtěte dále:   Pocitová mapa v Pelhřimově: lidé kritizovali nádraží a ubytovnu, chválili Stráž

You May Like

Témata