Zajímavý kurz anglického jazyka pro budoucí maturanty

Jazykové centrum při Střední škole v Hradské ulici v Humpolci připravilo exkluzivně pro druhé pololetí zajímavý kurz anglického jazyka pro budoucí maturanty.

Nyní, po protančených nocích na maturitních plesech a po jarních prázdninách, je ten správný čas začít s aktivní přípravou. Letos poprvé si maturanti mohou vyzkoušet, zda obstojí u státní maturitní zkoušky z anglického jazyka, která je odlišná od těch předchozích.

Kurz nabídne pomocnou ruku při přípravě na didaktický test, četbu a poslech, které jsou poprvé součástí zkoušky. Při přípravě na ústní část se zaměříme zejména na reálie a na témata dle individuální potřeby zájemců. Dozvíte se zajímavé tipy a rady, jak zvládnout a jak se připravit na zkoušku, pokud možno bez stresu.

V kurzu budou využity testy a články z časopisu Bridge a jiné doplňkové materiály na poslech, gramatiku a ústní část. Kurz bude probíhat v pátek v odpoledních hodinách nebo podle časových možností zájemců (dle dohody) v moderním jazykovém centru při Střední škole SČMSD v Humpolci. Informovat se můžete u L. Havelkové na telefonním čísle 736 606 001.

Těším se na Vás

Lenka

Čtěte dále:   Nebezpečné dráty elektrického vedení zabíjejí labutě u Havlíčkova Brodu

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Z deníku policie

St Úno 23 , 2011
Sobotní nehody na Vysočině. Výroba drog. Krádež mobilu. Vloupání do rekreačních objektů. Čtěte dále:   Férová snídaně na podporu fairtradových a lokálních pěstitelů

You May Like

Témata