Z deníku policie

1

Cizinec ukradl v Humpolci ponožky.

Dvě krádeže v obchodě během úterního odpoledne



Obchodní dům v Kamarytově ulici si ke svému lupu vyhlédli 1.března odpoledne dva muži. K první krádeži došlo krátce před patnáctou hodinou. 52 letý cizinec prošel pokladnou s uschovanými 3 páry pánských ponožek v hodnotě 229,- Kč, aniž by za zboží zaplatil. O dvě hodiny později se předmětem krádeže stala sušenka v hodnotě 20,- Kč. I v tomto případě si 50 letý muž sušenku uschoval a u pokladny jí nezaplatil. V obou případech si jednání mužů všiml pracovník bezpečnostní služby. Humpolečtí policisté na místě udělili pachatelům blokovou pokutu.


 


Vloupání do domu  


Koncem února nahlásil majitel domu v obci Želiv vloupání do objektu. Neznámý pachatel vypáčil balkónové dveře novostavby a z kuchyně odcizil zabudovanou sklokeramickou varnou desku. Z garáže odcizil nezapojený uskladněný centrální vysavač a ze sklepa nezapojený zavěšený elektrokotel. Celková škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na 65.000 korun, škoda na poškozeném zařízení na 10.000 korun.


Vloupání do pohostinství


Neznámý pachatel se vloupal v sobotu 26.února v  přesně nezjištěnou dobu do pohostinství v obci Kaliště. Z pohostinství odcizil několik kartonů cigaret, ale i jednotlivé krabičky cigaret různých značek, dvě láhve rumu a finančních hotovost v drobných mincích. Způsobená škoda byla vyčíslena na 9.500 korun. Policisté z Humpolce věc zadokumentovali a zahájili úkony trestního řízení ve věci krádeže.


 


Zdroj: www.policie.cz


 

Čtěte dále:   Srážka s gaučem na dálnici u Humpolce: do spadené sedací soupravy narazil kamion

myska

One thought on “Z deníku policie

  1. To musel být zločinec jako z televizní detektivky. Dokážu si ho i představit, bude to nějaký bezďák co mu bylo zima a neměl na ponožky ani na tu sušenku.
    Blokovou pokutu asi s úsměvem převzal a hned jak dostane sociálku, tak jí zaplatí.

    Přístě by tu mohlo stál, že 50 letá ženská venčila svého psa, ten se vy.. a ona tu hromadu neuklidila.
    Pracovník agentury ji oznámil policii. Po rychlém příjezdu policie, dostala baba pokutu aspoň litr aby jsme v tomhle městě mohli chodit.

    Určitě by to byl záslužnější čin než dávat pokutu za sušenku v hodnotě 20 CZK

    –Fakt mě ten titulek zaujal 🙂

    Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

POZVÁNKA NA ČTVRTFINÁLE BASKETBALOVÉHO PLAY OFF

So Bře 5 , 2011
Basketbalisté v sobotu 12.března 2011 v 18:30hod vstoupí do čtvrtfinále play off, kde by chtěli minimálně zopakovat loňskou finálovou účast. Čtvrtfinálovým soupeřem mu bude tým Viktorie Tábor. Série se hraje na dva vítězné zápasy. Přijďte povzbudit domácí hráče! Čtěte dále:   Opilý řidič v Humpolci najel do garáže, dveře ale […]

You May Like

Témata