Do želivského kláštera přijede světoznámý kazatel Pat Collins

Do želivského kláštera přijede na týdenní exercicie (25. – 30. března) irský kazatel a univerzitní profesor Pat Collins. Na jeho přednášky chodí tisíce lidí po celém světě a nyní zavítá do České republiky. V želivském klášteře tak připravují šestidenní duchovní cvičení pod jeho vedením.


    „Očekáváme velký zájem lidí z celé republiky. Pro účastníky je připravený zajímavý program s otcem Collinsem. Součástí pobytu je také stravování a ubytování v prostorách kláštera,“ přibližuje František Marek správce majetku klášter a dodává, že přihlášku ne exercicie je možné stáhnout na webu želivského kláštera: www.zeliv.eu.
    Každodenní program bude začínat o půl osmé snídaní, od půl desáté bude přednáška kněze Collinse, která bude pokračovat i po poledním odpočinku. „Pat Collins své přednášky a promluvy zaměří na témata jako je charisma víry, projev Boží moci skrze uzdravení, důvěra v Boha a další oblasti, které jsou pro moderního člověka důležité,“ popisuje pater Šimek. Přednášky Pata Collinse budou tlumočeny do češtiny.

O. Pat Collins CM
je vincentinský kněz z Irska, uznávaný a vynikající kazatel na mezinárodních konferencích, hudebník a univerzitní profesor. Ve svých knížkách, přednáškách, seminářích a televizních programech v Irsku, Anglii, Austrálii, Itálii a USA o spiritualitě, psychologii a kontemplativním životě inspiruje mnohé posluchače a čtenáře. Je autorem mnoha knih, které byly přeložené do italštiny, polštiny a maďarštiny. Je spoluzakladatelem společenství Nové jaro v Dublinu, kde v současné době též žije a přednáší. 
Více informací: http://patcollinscm.webs.com/

Čtěte dále:   Tipy na Den dětí. V Humpolci se svezou super auty, u Máje bude pestrý program

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Rozhodnutí stavebního úřadu - Autosalón Racek

Čt Úno 2 , 2012
Stavební odbor Mětského úřadu v Humpolci dnes vydal rozhodnutí a stavební povolení pro přístavbu a stavební úpravy Autosalónu Racek v areálu č. p. 757. Rozhodnutí si můžete stáhnout ve formátu PDF (1,9 MB) na stránkách městského úřadu na adrese: http://www.mesto-humpolec.cz/VismoOnline_ActionScripts/File.aspx?id_org=4932&id_dokumenty=222300&n=rozhodnuti Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Hrad Orlík […]

You May Like

Témata