Coca-Cola Školský pohár 2013 – ZŠ Hálkova Humpolec je ve finále

1

ZŠ Hálkova Humpolec postoupila mezi osm nejlepších chlapeckých týmů v celorepublikovém turnaji Coca-Cola Školský pohár 2013.

Finálový turnaj, na kterém se rozhodne o tom, kdo získá pohár a pojede na zájezd do Turína, se uskuteční 19. a 20. června v Praze na Strahově. Na všechny hráče i diváky čeká bohatý doprovodný program plný zábavy a soutěží o hodnotné ceny. Turnajem bude provázet moderátor Petr Suchoň, některá utkání bude živě komentovat Jaromír Bosák. Podpořit hráče a hráčky přijede ambasador projektu Jan Koller.

 

Do finále se probojovaly tyto týmy:

 

Chlapci:

–          ZŠ a MŠ Máchovka Děčín

–          ZŠ Březové Hory

–          ZŠ Hálkova Humpolec

–          ZŠ, MŠ, ZUŠ K Rybníku Jesenice

–          ZŠ a MŠ Komenského Bílovec

–          ZŠ Školní Slavičín-Vlára

–          ZŠ Sever Hradec Králové

–          ZŠ Školní Javorník

 

Dívky:

–          ZŠ náměstí Karla IV. Nejdek

–          ZŠ T.G.Masaryka a MŠ Dolní Bousov

–          ZŠ Komenského Týnec nad Labem

–          ZŠ Burešova Praha

–          ZŠ Komenského Hustopeče

–          ZŠ Generála Píky Ostrava

–          ZŠ Školní Rokytnice v Orlických horách

–          ZŠ a MŠ Komenského náměstí Stod.

 

Více informací, včetně podrobných výsledků 3.kola, naleznete na webu www.skolskypohar.cz

Coca-Cola Školský pohár 2013: známe všech 16 finalistů. Přijďte fandit a vyhrát!

 

Už 20. června vyvrcholí v Praze na Strahově jedenáctý ročník fotbalového turnaje Coca-Cola Školský pohár. Do finálových klání se probojovalo 8 chlapeckých a 8 dívčích týmů. O vítězi se rozhodne během dvoudenního Mistrovství České republiky, které láká diváky nejen na fotbal, ale i spoustu zábavy a soutěží!

 

Z celkového počtu 982 družstev se do chlapeckého finále probojovaly týmy ZŠ a MŠ Máchovka Děčín, ZŠ Březové Hory, ZŠ Hálkova Humpolec, ZŠ, MŠ, ZUŠ K Rybníku Jesenice, ZŠ a MŠ Komenského Bílovec, ZŠ Školní Slavičín-Vlára, ZŠ Sever Hradec Králové a ZŠ Školní Javorník. Ze třetího krajského kola postoupily mezi osm nejlepších týmů dívčího turnaje fotbalistky ze ZŠ náměstí Karla IV. Nejdek, ZŠ T.G.Masaryka a MŠ Dolní Bousov, ZŠ Komenského Týnec nad Labem, ZŠ Burešova Praha, ZŠ Komenského Hustopeče, ZŠ Generála Píky Ostrava, ZŠ Školní Rokytnice v Orlických horách a ZŠ a MŠ Komenského náměstí Stod.

 

Vítězové a vítězky pojedou na třídenní zájezd do italského Turína, kde navštíví zdejší velkoklub FC Juventus. Ale už účast v samotném finále na Strahově bude pro hráče velkým zážitkem a zkrátka nepřijdou ani diváci. „Rád bych na finálový turnaj pozval všechny fanoušky fotbalu a aktivního životního stylu. Kromě sportovního zážitku je čeká spousta zábavy a také soutěže o velmi hodnotné ceny! Startujeme oba dva dny v deset hodin a program potrvá až do šesté hodiny odpolední. Během obou dnů budou moci návštěvníci, kteří budou aktivní, vyhrát například iPad,“ láká diváky Jakub Will Loos, zástupce společnosti Coca-Cola a dodává: „Ve čtvrtek se zde navíc diváci budou moci potkat se zajímavými hosty, nebude chybět ani ambasador projektu Jan Koller a celým dnem bude provázet moderátor Petr Suchoň. Některá utkání bude živě komentovat Jaromír Bosák.

Čtěte dále:   Finále seriálu závodů Zlaté podkovy

 

Program obou soutěžních dnů se ponese v duchu zdravého a aktivního životního stylu a dbáno bude především na dostatečnou hydrataci.

 

Pitný režim může zásadně ovlivnit výkonnost mladých i dospělých fotbalistů. Nedostatečný, nebo nevhodný pitný režim zahrnující nevhodné nápoje, nevhodné minerálky, příliš koncentrované iontové nápoje a podobně, může výkonnost výrazně zhoršit a to nejen z hlediska intenzity výkonu, ale i z hlediska schopnosti soustředit se, zvládat stres, nenechat se vyprovokovat. Pitný režim tedy není jen o aktuálním doplňování tekutin během zápasu, ale i před zápasem a zejména po zápase,“ nabádá účastníky finále RNDr. Pavel Suchánek, výzkumný pracovník pražského IKEMu. Ten vzdělává mladé fotbalisty v problematice hydratace v rámci Coca-Cola Fotbalové akademie 2013 (www.modernitrenink.cz).

 

Více informací, včetně výsledkové sekce s průběžnými výsledky a rozlosováním týmů, naleznete na stránkách www.skolskypohar.cz a na Facebooku www.facebook.com/SkolskyPohar

 

Záštitu nad turnajem Coca-Cola Školský pohár 2013 převzalo Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy České republiky a Fotbalová asociace České republiky.

 

Mediálním partnerem projektu je magazín ProFootball.

 

O turnaji Coca-Cola Školský pohár

Coca-Cola Školský pohár je celorepublikový fotbalový turnaj určený pro žáky a žákyně druhého stupně základních škol a gymnázií s osmiletým vzdělávacím programem. Týmy se utkávají nejprve
v kvalifikačním místním předkole, odkud mohou postupovat do prvního obvodního, druhého okresního až do třetího krajského kola. Osm nejlepších týmů z chlapecké části a osm nejlepších týmů z dívčí části se utká o konečné pořadí na finálovém turnaji. Všechny zápasy obou turnajů se hrají podle oficiálních Pravidel fotbalu FIFA, Soutěžního řádu a ostatních platných předpisů FAČR, pokud nejsou upraveny jinak s ohledem na zvláštnosti těchto školských sportovních soutěží. Od druhého kola řídí zápasy delegovaní profesionální rozhodčí. Cílem projektu organizovaného společností Coca-Cola je umožnit mládeži smysluplně trávit volný čas a dbát na vyvážený životní styl, ke kterému patří i správný pitný režim.

 

O společnosti Coca-Cola

Společnost Coca-Cola (NYSE: KO) je největším výrobcem nápojů na světě a osvěžuje zákazníky téměř 500 značkami perlivých a neperlivých nápojů. Spolu se značkou Coca-Cola, která je uznávána jako nejcennější značka světa, patří do portfolia společnosti šestnáct značek s hodnotou v řádech miliard dolarů. Jsou to například značky Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, Powerade, Cappy nebo illy issimo. Coca-Cola je v celosvětovém měřítku největším dodavatelem perlivých nápojů, džusů, džusových nápojů a čajů a káv k okamžité spotřebě. Prostřednictvím největšího nápojového distribučního systému na světě si spotřebitelé ve více než 200 státech vychutnávají nápoje společnosti v množství více než 1,8 miliardy porcí denně. Společnost Coca-Cola se trvale angažuje v budování udržitelných společenství a zaměřuje se na iniciativy, které chrání životní prostředí a šetří přírodní zdroje, podporuje aktivní a zdravý životní styl, vytváří bezpečné
a otevřené pracovní prostředí pro své spolupracovníky a podporuje hospodářský rozvoj ve společenstvích, kde působí. Společně s výrobními a distribučními partnery patří mezi desítku největších soukromých zaměstnavatelů. V Coca-Cola systému pracuje více než 700 000 zaměstnanců. Další informace naleznete na webové stránce www.thecoca-colacompany.com nebo www.coca-cola.cz.

Petr

One thought on “Coca-Cola Školský pohár 2013 – ZŠ Hálkova Humpolec je ve finále

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Akce v Želivě

Ne Čvn 9 , 2013
OHNIVÁ SCHOW, ŠERM, NOČNÍ PROHLÍDKA KLÁŠTERA – 15.6.2013; Exercicie P. Elias Vella 17. – 21.6.2013 Čtěte dále:   První kolo divize ve znamení derby. Pelhřimov nestačil na Humpolec.

You May Like

Témata