Do ZOO Jihlava se v neděli dostanete za vysloužilý spotřebič

Už v neděli 30. června jsou občané zváni do ZOO Jihlava. Kdo s sebou přinese tento den vysloužilý elektrospotřebič, obdrží dětskou vstupenku v hodnotě 50,- Kč zdarma, nebo slevu na lístek pro dospělého návštěvníka v této výši. Navíc děti i dospělí budou informováni o tom, jak zacházet s vysloužilým elektrozařízením, aby neohrožovalo životní prostředí.

Originální prázdninový pozvání je výsledkem krajského projektu spolupráce „Intenzifikace zpětného odběru elektrozařízení a odděleného sběru elektroodpadu v Kraji Vysočina“ se společností ELEKTROWIN a.s. „Spolupráce kraje se společností Elektrowin vytváří podmínky k rozvoji sběru vysloužilého elektrozařízení a podporuje zajímavými akcemi aktivní účast obyvatel na třídění a předcházení vzniku odpadů,“ hodnotí společný projekt krajský radní pro oblast lesního, vodního hospodářství a zemědělství a oblast životního prostředí Zdeněk Chlád.

 

  • Eva Navrátilová, odbor životního prostředí
    Krajský úřad Kraje Vysočina

zdroj: www.kr-vysocina.cz

Čtěte dále:   Den otevřených dveří v hydrometeorologické observatoři Košetice

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

JAZZ ve dvoře 2013

Ne Čvn 30 , 2013
7. ročník jazzového festivalu – 20.7.2013 Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. V Jiřicích se prolétnou modely, bude i autosalon

You May Like

Témata