Z deníku Policie

Ultralight havaroval při přistávacím manévru. Muž řídil auto i přes zákaz. Žena vyhrožovala manželovi s nožem v ruce.

 

PELHŘIMOVSKO: Spolupasažér se lehce zranil 

Včera(2.7.) deset minut před osmou hodinou večer přijali policisté oznámení o havárii ultralightu na letišti v Jiřičkách. Policisté na místě zjistili, že k havárii došlo během přistávacího manévru, při kterém letadlo vjelo na terénní nerovnost a došlo k poškození podvozku a vrtule. Šestadvacetiletý pilot se při havárii nezranil, jeho dvaadvacetiletý spolupasažér utrpěl lehké zranění a byl ošetřen zdravotnickou záchrannou službou. Hmotnou škodu na letadle vyčíslil majitel na 30 tisíc korun. Oba muži se podrobili dechové zkoušce na alkohol, která u nich požití alkoholických nápojů vyloučila. Příčinu a další okolnosti havárie šetří letecká inspekce.

PELHŘIMOVSKO: Je podezřelý z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 

Humpolečtí policisté zastavili včera(3.7) po desáté hodině večer na Havlíčkově náměstí v Humpolci osobní automobil. Při prováděné kontrole policisté zjistili, že sedmadvacetiletý řidič vozidla má rozhodnutím městského úřadu uložen zákaz řízení a to do února příštího roku. Policisté muži zakázali další jízdu a zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

PELHŘIMOVSKO: Policisté ji vykázali z bytu 

Včera(1.7.) krátce po šestnácté hodině přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení od muže, kterému měla manželka v bytě na Humpolecku vyhrožovat nožem. Policisté ihned vyjeli na místo, kde zjistili, že sedmačtyřicetiletá žena nejprve slovně a poté i fyziky napadla svého manžela a nakonec mu vyhrožovala s nožem v ruce. Tím v muži vzbudila obavu o jeho život, a proto přivolal policisty. Ti také zjistili, že žena užívá léky, které v kombinaci s alkoholem vyvolaly záchvat agresivity.
Policisté na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu a lékař rozhodl o převozu ženy na psychiatrii. Policisté následně rozhodli o vykázání ženy z bytu. V případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu nebezpečného vyhrožování.
Čtěte dále:   Cizinci ukradli dvě stě tisíc korun posádce auta na odpočívadle u Humpolce

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Kraj Vysočina vydal výroční zprávu za rok 2012

Po Čvc 8 , 2013
pořadí už sedmá výroční zpráva Kraje Vysočina shrnuje 12 měsíců práce – bilanci toho, co kraj dosáhl a kam směřuje. Ve 20 kapitolách najdou čtenáři informace o nejdůležitějších událostech v jednotlivých oborech nebo např. soubory zajímavých informací ze života kolem nás. Krajská výroční zpráva je pro zájemce k dispozici v […]

You May Like

Témata