Kraj Vysočina vydal výroční zprávu za rok 2012

pořadí už sedmá výroční zpráva Kraje Vysočina shrnuje 12 měsíců práce – bilanci toho, co kraj dosáhl a kam směřuje. Ve 20 kapitolách najdou čtenáři informace o nejdůležitějších událostech v jednotlivých oborech nebo např. soubory zajímavých informací ze života kolem nás. Krajská výroční zpráva je pro zájemce k dispozici v elektronické podobě ve formátu PDF na webových stránkách Kraje Vysočina

Výroční zpráva mj. obsahuje praktické a podrobné informace o fungování organizací zřizovaných krajem v oblasti zdravotnictví, kultury, cestovního ruchu, dopravy, školství nebo sociálních věcí. Samostatná kapitola je věnována např. zemědělství, lesnictví a vodnímu hospodářství, krajskému úřadu nebo Fondu Vysočiny. Informace jsou prezentovány v přehledných grafech a tabulkách v delších časových úsecích, tak aby byl zřejmý jejich vývoj.

 

Výroční zpráva je určena především všem starostům obcí Kraje Vysočina, organizacím zřizovaných krajem, zástupcům všech krajských institucí v kraji, vysokým školám, ostatním krajům v České republice, poslancům a senátorům za Vysočinu a prostřednictvím hospodářské komory také největším firmám v regionu.

 

Veřejnost má možnost se s výsledky práce krajské samosprávy a krajského úřadu shrnuté do výroční zprávy seznámit na webových stránkách www.kr-vysocina.cz/vyrocni-zpravy.

zdroj: www.kr-vysocina.cz

Čtěte dále:   Havíření na tři dny rozvíří Jihlavu

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Cesta za pokladem

Po Čvc 8 , 2013
MěKIS v Humpolci připravilo pro všechny malé i velké zvídavé turisty zábavně poznávací CESTU ZA POKLADEM. Čtěte dále:   POZOR NA ZVÝŠENÝ ZÁPACH PLYNU

You May Like

Témata