Z deníku Policie

Na dálnici bourala tři nákladní auta a autobus. Muž se i přes zákaz soudu zdržoval ve městě Humpolec.

Bez zranění se obešla úterní (17.9.) odpolední dopravní nehoda tří nákladních vozidel a autobusu na 79. km dálnice D1 ve směru na Brno. U nehody zasahovali humpolečtí profesionální hasiči.  

 
Hlášení o nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 16:21 hod.
 
Při nehodě nebyl nikdo zraněn. V autobuse cestovalo v době nehody dvacet cestujících, přepravce pro ně zajistil náhradní autobus. Hasiči zajistili havarovaná vozidla proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.
 
Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.
Dnehodad1.jpg
Dnehodad2.jpg

PELHŘIMOVSKO: Je podezřelý z maření výkonu úředního rozhodnutí  

Včera před šestnáctou hodinou si policisté v Lužické ulici v Humpolci všimli zaparkovaného osobního automobilu, ve kterém seděl muž. V něm poznali osobu, která má soudem uložen zákaz pobytu ve městě Humpolec a to až do roku 2016. Policisté proto muže na místě zadrželi a umístili do policejní cely. Z jeho výslechu a výslechu svědků vyplynulo, že se ve městě během posledních dvou měsíců neoprávněně zdržoval několikrát. Policisté mu sdělili podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ve věci konají zkrácené přípravné řízení.    
Čtěte dále:   Hazard se životy na silnici. Muž se třemi promile sedl v Humpolci za volant

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec

St Zář 25 , 2013
Dne 18.9.2013 se uskutečnilo 20. zasedání Zastupitelstva města Humpolec. Čtěte dále:   Policisté na Vysočině zadrželi téměř 500 migrantů. Hlavně na D1 a osmatřicítce

You May Like

Témata