Další nehoda na D1 u Humpolce

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Humpolec zasahovala v neděli 8.12.2013 odpoledne u tragické dopravní nehody osobního vozidla na 100. km dálnice D1 ve směru na Prahu. Při nehodě zemřelo roční dítě.

 

Hlášení o nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ve 14:30 hod. K nehodě vyjeli humpolečtí profesionální hasiči s cisternovou automobilovou stříkačkou a rychlým zásahovým automobilem.
 
I přes maximální úsilí záchranářů na místě podlehlo vážným poraněním roční dítě. Z místa převezli zdravotníci sanitním vozem do nemocnice dvě zraněné osoby. Na místě zasahoval také vrtulník letecké záchranné služby. Provoz na dálnici ve směru na Prahu byl uzavřen. K částečnému obnovení provozu došlo pár minut po čtvrté hodině odpoledne.
 
Hasiči zajistili havarovaný vůz proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem. Po zadokumentování dopravní nehody policisty naložili hasiči havarovaný vůz na odtah. Před pátou hodinou odpoledne byl zásah ukončen a provoz na dálnici ve směru na Prahu plně obnoven.
 
Příčina, průběh a veškeré okolnosti nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.
Čtěte dále:   Nohu z plynu! Policie měří rychlost na téměř tisíci místech, víme kde

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Oznámení - pronájem bytu

Po Pro 9 , 2013
Pronájem bytu 1+0 ve Školní ul., Humpolec Čtěte dále:   Bezpečně do školy

You May Like

Témata