Hledá se Sportovec Kraje Vysočina pro rok 2013

2

Sportovní kluby, svazy nebo jednotlivci mohou až do 7. února 2014 nominovat své favority do dalšího ročníku ankety Sportovec Kraje Vysočina. Opět se hledají sportovci, kteří během roku 2013 dosáhli významných sportovních výsledků a dobře reprezentovali Vysočinu. O nejlepším sportovci následně rozhodne veřejnost hlasováním ve veřejné anketě. Rozhodovat bude také odborná porota.

Anketa Sportovec Kraje Vysočina je vyhlášena v těchto kategoriích:

  • Dospělí
  • Kolektiv
  • Mládež
  • Zdravotně postižený sportovec
  • Sportovní osobnost
  • Anketa veřejnosti – kategorie kolektiv a jednotlivci

 

Nominace

Nominace mohou předkladatelé vyplnit do předepsaného formuláře, který je k dispozici na oddělení mládeže a sportu Krajského úřadu Kraje Vysočina nebo na internetové adrese Kraje Vysočina http://www.kr-vysocina.cz/sportovec-vysociny/ds-300656/p1=25382. Přihláška musí obsahovat jméno a příjmení nominovaného, kategorii, do které je navržen, odvětví a sportovní oddíl ve kterém působí, umístění a úspěchy a kontakt na tělovýchovnou organizaci a sportovce. Spolu s touto přihláškou je potřeba dodat elektronickou fotografii nominovaného sportovce/kolektivu, v opačném případě nebude nominace umožněna.

 

Nominováni mohou být pouze sportovci, kteří jsou registrovaní v oddílech se sídlem v Kraji Vysočina. Výjimkou je kategorie „Sportovní osobnost“, tato kategorie reflektuje celoživotní přínos v oblasti sportu, je určena sportovcům, sportovním osobnostem a sportovním činitelům, kteří se zasloužili o rozvoj, kvalitní úroveň či obecně propagaci sportu na Vysočině. Ocenění „Sportovní osobnost“ je možné získat pouze v jednom ročníku ankety Sportovec Kraje Vysočina.

 

Hodnocení sportovců a vyhlášení výsledků

Po vyhlášení ankety Sportovec Kraje Vysočina 2013 se do samotného procesu hodnocení a nominací zapojí i široká veřejnost kraje, která bude prostřednictvím krajských tištěných periodik a webových stránek navrhovat své favorizované sportovce, o kterých bude zároveň i hlasovat. V odborné rovině bude rozhodovat hodnotitelská komise složená ze sportovních odborníků, mediálních partnerů (sportovní redaktoři) a zástupce Oddělení mládeže a sportu Krajského úřadu Kraje Vysočina.

Čtěte dále:   Zapojte se do debat Letní žurnalistické školy v Havlíčkově Brodě

Slavnostní galavečer s vyhlášením nejlepších sportovců Vysočiny proběhne v dubnu 2014 (změna termínu vyhrazena).

 

Kontakt

Nominace sportovců a sportovních družstev bude oddělení mládeže a sportu přijímat do 7. 2. 2014 emailem na adrese mach.i@kr-vysocina.cz nebo osobně prostřednictvím podatelny Krajského úřadu Kraje Vysočina, Mgr. Ivo Mach, Žižkova 57, 587 33 Jihlava.

 zdroj: www.kr-vysocina.cz

Petr

2 thoughts on “Hledá se Sportovec Kraje Vysočina pro rok 2013

  1. Možná by mohl být nominován humpolecký „vážený podnikatel“ V. R. On vždy sportoval a teď prý intenzivně trénuje v zařízení na Pankráci…….

    1. Toho haj..a mi ani nepřipomínejte. Dodnes mi dluží dost peněz !!!!! Je dost, že na něj konečně také došlo !!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Výzkum: Ježíšek porazil Dědu Mráze i Santu na plné čáře

Pá Pro 27 , 2013
Vánočním tradicím v českých domácnostech jednoznačně dominuje dárkonoš Ježíšek. Ten rozdává dárky v rodinách 92 % respondentů. Podíl jeho „konkurentů“ je zanedbatelný – Děda Mráz 0,6 %, Santa Claus 0,3 %. Ukázal to výzkum sociologické agentury Focus, kterého se v minulých dnech zúčastnilo 966 obyvatel České republiky starších 18ti let. […]

You May Like

Témata