Dětský den – Kaliště u Humpolce

Opět se rozeběhne největší Dětský den v okolí – a to již po patnácté.

POZOR – letošní Dětský den se koná v sobotu 21.června 2014 od 13-ti hodin. Opět se rozeběhne největší Dětský den v okolí – a to již po patnácté.

Pro dětské účastníky je připraveno přes 20 soutěží a her – včetně čyřkolek, karaoke, taneční podušky, jízdy na koních, zručnostní soutěže, nebude chybět šplhací síť, jízda na koloběžkách a znovu po dvou letech ani aquazorbing (pokud to počasí dovolí) a další. Samozřejmě jak je u nás tradicí představíme i některé nové hry. Pro všechny účastníky jsou připraveny drobné odměny na stanovištích a závěrečné losování o zajímavé ceny.

Pro dospělý doprovod nabídneme občerstvení a posezení. Odpoledne zpestří svým vystoupením skupina historického šermu. Od 17,00-ti hodin zahraje světelská skupina Fernet a po setmění zakončíme den velkým ohňostrojem.

Na celou akci bude dohlížet maskot organizace pejsek Míša.

Přijeďte nás s dětmi podpořit na tuto akci.

Čtěte dále:   Psali jsme před ...

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Archeologie na hradě Orlíku aneb jak se žilo ve středověku

Út Kvě 6 , 2014
Odpověď na tuto otázku Vám poskytne během procházky po hradě archeolog Bohumír Dragoun, který prováděl většinu archeologických průzkumů na hradě Orlík od počátku 90. let . Přednáška bude spojená s projekcí fotografií z průzkumů hradu. V případě nepřízně počasí v prostoru správního objektu na dolním nádvoří. Čtěte dále:   Video […]

You May Like

Témata