Setkání dětí – Hledání pokladu

v pátek 30. května večer v 17:00 hod. začne program určený s názvem Hledání pokladu

V 17:30 hod. se uskuteční dětská mše svatá, v případě dobrého počasí bude venku. Po mši bude večeře v klášterní zahradě.  Zveme všechny

školou povinné děti od první třídy ZŠ.

Po večeři začnou děti hledat poklad. Je to hra, která proběhne v areálu kláštera a v zahradách. Po hře, trvající přibližně dvě hodiny, budou děti přespávat v ubytovacích prostorech kláštera. S hlídáním dětí a přípravou programu nám pomůžou rodiče a mládež.

Program oficiálně skončí v sobotu po snídani. Prvopřijímající děti ještě zůstanou v klášteře kvůli zpovědi a nácviku na liturgii.

Zvažte pro děti oblečení adekvátní k počasí do zahrady. Je třeba přinést věci na přespání.  

V zadní části kostela u akvária se nacházejí přihlášky, které je třeba odevzdat nejpozději v pátek. Dejte nám však vědět na kontakty uvedené na přihlášce, že dítě dorazí, abychom se mohli organizačně připravit.

 1. června na Den dětí se uskuteční 1. svaté přijímání dětí – bude to zároveň mše svatá. Po mši budou mít děti možnost vyměnit drachmy a statéry za odměny.

přihlášku najdete zde:

http://zeliv.eu/farnost/aktuality-farnosti/setkani-deti-hledani-pokladu.html

Čtěte dále:   Záchranáři se budou stěhovat do nového. Stavět se bude i v Bystřici

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

DEN A NOC V MUZEU

Pá Kvě 30 , 2014
V letošním roce proběhne již 8. humpolecká muzejní noc, kdy muzeum Dr. A. Hrdličky přivítá své návštěvníky v nezvyklém čase a s připraveným programem nejen pro děti Čtěte dále:   Záchranáři se budou stěhovat do nového. Stavět se bude i v Bystřici

You May Like

Témata