Tvorba klientů z Vysočinských nemocnic v Humpolci a Ledči nad Sázavou

Zhruba stovka lidí se přišla podívat na tvorbu klientů z Vysočinských nemocnic v Humpolci a Ledči nad Sázavou, kteří si zde krátí čas tvořením různých zajímavých výrobků v rámci programu ergoterapie. Minulý týden se totiž uskutečnila ve spolupráci s místními domovy důchodců v Městské knihovně v Humpolci výstava jejich prací.

Návštěvníci si zde mohli nejen prohlédnout ale i zakoupit mnoho zajímavých a nápaditých podzimních i vánočních dekorací . Z vystavovaných předmětů byl velký zájem o adventní věnečky, závěsné věnce, svíčky, košíčky z pedigu, polštářky, jahelníčky, dekorace na špejli, háčkované a vyšívané výrobky a podobně.

Výstava trvala dva dny a byla spojena s doprovodným programem. Ve čtvrtek zde nejen senioři vyslechli velmi zajímavou a poučnou přednášku o Alzheimerově demenci a jejím dopadu, kterou velmi srozumitelným způsobem především z praxe podal lékař Vysočinských nemocnic z Ledče nad Sázavou MUDr. Zdeněk Pehal. V pátek se pak veřejnost zúčastnila i tvůrčí dílny, kde si mohl každý návštěvník vytvořit podzimní či vánoční věnec.

Další prodejní výstava výrobků se uskuteční pravděpodobně již na jaře, tentokrát se zaměřením na Velikonoce.

Aabvysoc.jpg

Aabvysoc2.jpg

Aabvysoc3.jpg

zdroj: http://www.vysocinskenemocnice.cz/

Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Karanténa bude v Humpolci, karneval v Máji

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Přehled usnesení

Čt Lis 27 , 2014
z 1. schůze Rady města Humpolec z 19.11.2014 Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Karanténa bude v Humpolci, karneval v Máji

You May Like

Témata