Kraj Vysočina dále zjednodušuje objednávání pacientů do krajských nemocnic

Kraj Vysočina a Capitol Development s.r.o. oznamují, že v rámci zkvalitnění služeb pro pacienty zdravotnických zařízení na Vysočině proběhla technická integrace systémů MAX a eAmbulance. Objednávkový systém MAX je určený pro zprostředkování komunikace mezi pacienty a praktickým lékařem a mezi lékaři navzájem a v kraji jej k dnešnímu dni využívá více než 120 lékařů, eAmbulance je pak objednávkový systém pro pacienty ambulancí krajských nemocnic s více než 30 000 uživateli

Integrace systémů v praxi znamená, že od roku 2015 může pacienta do specializované ambulance vybrané krajské nemocnice objednat přímo praktický lékař po vyšetření, disponuje-li přístupem do aplikace MAX. Pacient se tedy dozví termín vyšetření v nemocnici ještě u svého lékaře. Nová služba by též měla podnítit zájem o využívání objednávacích systémů dalšími lékaři v kraji.

 

„Touto cestou bychom tedy chtěli oslovit ty pacienty, kteří budou mít o přímé objednání do nemocnice praktickým lékařem zájem, aby se u svého lékaře na tuto možnost informovali,“ říká hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

 

Technické náležitosti budou v tomto případě nadále řešeny společností Capitol Development s.r.o. prostřednictvím telefonního čísla 840 108 108, možnosti využít eAmbulanci k objednání se prostřednictvím internetu na www.eambulance.cz či kontaktním telefonem 567 157 555 zůstávají nadále platné a plně funkční.

zdroj: www.kr-vysocina.cz

Čtěte dále:   Den otevřených dveří v hydrometeorologické observatoři Košetice

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Už brzy budeme znát NEJAKTIVNĚJŠÍ RODINU v Humpolci!

Út Led 13 , 2015
V roce 2014 MěKIS v Humpolci společně s Městem Humpolec „rozjelo“ v Humpolci zcela nový projekt s názvem AKTIVNÍ RODINA. Našim cílem bylo přimět rodiče společně s dětmi vyrazit „ven“ za zážitky a aktivně se bavit a poznávat. Do tohoto projektu se zapojilo 36 rodin z Humpolce, a účastnily se […]

You May Like

Témata