Z deníku Policie

Muž dluží na výživném přes sto tisíc. Hledač kovů našel v lese střely z války. Pachatel odcizil mobilní telefon. Muž odcizil na návštěvě peníze.

PELHŘIMOVSKO: Policisté muži sdělili podezření z trestného činu 

Pelhřimovští policisté sdělili podezření z přečinu zanedbání povinné výživy pětačtyřicetiletému muži z Pelhřimovska. Muž je podezřelý z toho, že v období od začátku roku 2011 do současné doby neplní řádně vyživovací povinnost vůči své nezletilé dceři, která žije s matkou. Otec v uvedeném období uhradil pouze částečně několik splátek a nyní na výživném dluží částku 106 tisíc korun. Svým jednáním vydal oprávněnou osobu nebezpečí nouze.
Policisté případ řeší ve zkráceném přípravném řízení, podezřelému hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

PELHŘIMOVSKO: Munici si převzal pyrotechnik 

Včera kolem třinácté hodiny našel amatérský hledač kovů pomocí detektoru v lese u rybníka Volmavec u Počátek střely z druhé světové války. Celkem osm kusů protiletadlových střel ráže 20 milimetrů našel muž asi 10 centimetrů pod zemí. Munici poté odnesl na policejní stanici v Počátkách.
Policisté střelivo uložili na bezpečné místo a následně předali pyrotechnikovi. Ten střely odvezl k bezpečné likvidaci

PELHŘIMOVSKO: Zloděj způsobil škodu přes patnáct tisíc korun 

Pelhřimovští policisté prověřují případ krádeže mobilního telefonu, ke které došlo v neděli v noci v zábavním podniku v ulici U Elektrárny v Pelhřimově. Dosud neznámý pachatel využil nepozornosti poškozeného a odcizil mobilní telefon Samsung Galaxy S5. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na téměř šestnáct tisíc korun.
Policisté místo krádeže ohledali a případ zadokumentovali. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádeže a po pachateli i odcizeném telefonu pátrají.

PELHŘIMOVSKO: Ze skříně v ložnici vzal dva a půl tisíce korun 

Policisté z Kamenice na Lipou sdělili podezření z přečinu krádeže jednadvacetiletému muži z Pelhřimovska. Mladík je podezřelý z toho, že ve čtvrtek 8. ledna dopoledne v jednom z bytů v Kamenici nad Lipou, kde byl na návštěvě, odcizil peníze. Krádeže se měl dopustit v době, kdy se svolením uživatele bytu, zůstal v bytě sám. Ze skříně v ložnici odcizil finanční hotovost ve výši 2500 korun a to i přesto, že byl v posledních třech letech za majetkovou trestnou činnost odsouzen.
Policisté muži sdělili podezření z přečinu krádeže a ve věci vedou zkrácené přípravné řízení. Mladíkovi hrozí trest odnětí svobody až na tři roky
Čtěte dále:   Srážka s gaučem na dálnici u Humpolce: do spadené sedací soupravy narazil kamion

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Víte, co je MEDOU?

Po Led 26 , 2015
V Humpolci vznikla nová společnost, která nese název MEDOU. Snaží se zkvalitňovat život dospělých mladých lidí a dětí s postižením z Humpolce a okolí, a jejich hlavním cílem je zajistit vybudování a provoz sociální rehabilitace v Humpolci v denním centru MEDOU Čtěte dále:   Policisté na Vysočině zadrželi téměř 500 […]

You May Like

Témata