Síť dalšího vzdělávání na venkově – Základy podnikání – kurz Finanční řízení

Druhá z pěti přednášek ze vzdělávacího programu Základy podnikání, které připravila MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka se Střední školou dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov v rámci projektu Síť dalšího vzdělávání na venkově.

Úterý  10.02.2015  17:00

Místo konání: Želiv, Základní Škola Želiv, Okres Pelhřimov, Želiv 220, Želiv

Druhá z pěti přednášek ze vzdělávacího programu Základy podnikání, které připravila MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka se Střední školou dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov v rámci projektu Síť dalšího vzdělávání na venkově. Téma této přednášky je Finanční řízení. Účastníci si osvojí pojmy jako financování podniku, zdroje financování. Seznámí se se zpracováním finanční analýzy – zadluženost, likvidita a dozví se o pojmech jako cash flow, náklady, výnosy, hospodářský výsledek. Všichni jsou srdečně zváni, občerstvení a malá pozornost pro účastníky na místě zajištěna. Po absolvování všech přednášek jednoho cyklu obdrží účastník malý dárek.



Kontakt

Jméno: Tereza Machková
E-mail: info@humpolecko.cz
Telefon: +420 739 426 320

zdroj: www.infohumpolec.cz

Čtěte dále:   Video o Humpolci: Zemědělská škola v Humpolci

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Hodnocení rozpravy o autobusovém nádraží v humpoleckém kině jedním z občanů

Po Úno 9 , 2015
Níže uvádíme velmi realistické hodnocení snahy humpolecké radnice se za každou cenu zbavit strategického pozemku v kontextu s autobusovým nádražím (zbavení se tohoto pozemku totiž znamená ztrátu veškerého dalšího vlivu na to zda autobusové nádraží zůstane pro občany, anebo zda bude postaven další kaufland kravín, který není třeba) Čtěte dále: […]

You May Like

Témata