REKLAMA

Přidejte se a hlasujte pro nejlepší finanční reklamu roku 2002. Můžete vyhrát i zajímavé ceny

Co je cílem soutěže?

Cílem soutěže je vyhlásit nejlepší finanční televizní reklamu za rok 2002, a to podle názoru čtenářů i odborné poroty. Soutěže se zúčastní reklamní spoty finančních institucí, které byly vysílany v roce 2002 na českých televizních stanicích. Za každou instituci souteží jeden spot.

Jak hlasovat?

Prohledněte si soutěžící spoty na stránce serveru, kde jsou k dispozici ke stažení ve formátu MPEG a vyberte tři, které se vám nejvíce líbí. Tuto trojici pak vyplňte do formuláře v levém sloupci spolu se svým jménem a e-mailovou adresou. Hlasovat můžete každý den jednou. Na konci soutěže budou vaše hlasy sečteny a vyhlášeny nejlepší tři spoty. Zároveň bude také vylosováno několik z vás, kteří obdrží zajimavé ceny.

Hlasovat můžete od 17. února do 2. března 2003. A teď již adresa na zmiňované hlasování: http://reklamy.mesec.cz/.

Pokud máte rádi televizní reklamy jako já, doporučuji ještě ke shlédnutí speciální reklamní stránku Golfového klubu Hradec Králové, kde si můžete stáhnout a prohlédnout velice pěkné golfové reklamy (na PGA Tour). Zde je vidět, jak se dá udělat velice dobrá, vtipná a zajímavá reklama, s minimem prostředků.

Čtěte dále:   Orel skalní Addy ze Stanice Pavlov oslaví 30. narozeniny

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Záchrana drobných památek

Ne Úno 23 , 2003
Čtěte dále:   Šišky s mákem ochutnaly výhru a Ženy ukázaly svoji sílu!

You May Like

Témata