Pozvánka spolku pro Humpolecko z.s. na přednášku do městského kina

19

16..6. 2015 – městské kino, Humpolec

Čtěte dále:   Humpolecká grilovačka již tento pátek v parku Stromovka

Petr

19 thoughts on “Pozvánka spolku pro Humpolecko z.s. na přednášku do městského kina

  1. Tak nyní mají možnost ti, kteří fandí Kauflandu a ucpanému městu říci do očí odborníkům, že to chtějí a proč vlastně to chtějí. Doufám, že přijde plné kino lidí a hlavně ti, co tak kritizovali petici…
    Jsem zvědavý jak se pochlapí..

      1. Je potřeba si uvědomit jednu věc – Humpolec má +/- stejný počet obyvatel jako před 20-ti lety. Pamětníci vědí, že v té době zde bylo pár menších obchůdků a přesto nikdo hlady neumíral. Jak je to dnes každý vidí. A následky, které to sebou nese také. Tak teď je potřeba hrdě sklízet plody naší zhovadilosti a rozmařilosti.

          1. Já tedy už ve svém rodném městě nějakých 18 let nebydlím. Měl jsem ale několikaměsiční období v roce 2002 a 2003 kdy jsem v Humpolci trávil celé léto + část podzimu a pamatuji si, že to v té době bylo velice příjemné klidné místo. Dnes se tam zjevím tak 3 x do roka na otočku na pár hodin a působí tam na mne všechno velice neutěšeným a dekadentním dojmem. Jedinou malou světlou září je knihkupectví Jana Zábrany (upozorňuji, že majitele nezmám a nedělám jim reklamu!) jinak je to zhmotněné post komunistické / pseudo kapitalistické zoufalství.

          2. Inu nedivte se, dlouhodobě je v državě národní fronty.

          3. Kdyby národní fronty. Bohužel je město již 25 let pod kuratelou ODS a z toho 13 let tady vládne Kučera. Prvních 8 let to šlo, ale to co dělá od roku 2010 je už čiré zoufalství. Už měl být dávno v důchodu…..

          4. Všichni si tady stěžujete na starostu,ale asi Vám nedošlo, že nebyl dosazen žádným politbyrem, ale zvítězil ve svobodných volbách ! Mohli jste si zvolit někoho jiného, teď už je po sezoně, víme.

          5. Ale oni vedi, jenomze je nikdo volit nechce. Tak se snazi dostat do vedeni pres ruzne spolky a nastrcene figurky. No a ve finale si muzete jit poslechnout teoreticke povidani o tom, jak by, kdyby, ktere ovsem nereflektuje aktualni stav a operuje s neomezenymi mestskymi financemi (proc AN nekoupi nekdo z nich a nedovede svoji vizi do praxe?). Je to prezentace skupiny lidi, kteri maji svuj nahled na svet, ktery chteji ale financovat od nekoho jineho. Takovych spolku je jenom v nasi minirepublice nekolik a kazdy bude mit jine nazory a tvrdit, ze oni jsou ti vyvoleni. Je opravdu smesne sledovat, jak se nechaji lide ovladat vlastnim egem.

          6. Megaostuda s doktorkou? Někoho se zeptejte – všichni přeci vědí, který pan anopodnikatel a proč tu ubohou pomluvu vymyslel. Víte, jsou ubožáci, kteří pomluvy vymýšlejí, najde se i spousta hlupáků, kteří ty nesmysly šíří dál, ale představte si, že existuje spousta pitomců, kteří tomu věří!

          7. Ale on nezvitezil.Vitezstvi znamena prvni misto.A prvni misto mezi stranami bralo ANO,nejvice hlasu mezi jednotlivci dostal Standa Bernard. Svoji zidlicku uhajil zakulisnim vydiranim, jako vzdy.Po megaostude s doktorkou by se clovek se svedomim stydel a uklidil.Mluvilo se o tom siroko daleko.Na tom je videt ze mu jde jen o prachy.Duchod mu nestaci. Kozlik ma potrebu se ukazovat dal.Na skole byl fajn,ale politika z nej udelala smesnou kreaturu.No kdyz mu to za tu ostudu stoji,tak at tam je treba 50 let.Byli jsme i pred nim,budeme i po nem.

          8. Opet se nam mistni blb vylejva se svoji mantrou. Vase existence je naprosta zbytecnost, lituji vase rodice, kdyz vidi, co zplodili…

          9. Ta zavist a vlastni neschopnost, to vam opravdu nezavidim.

          10. Myslím, že než se nechat „dekadentně“ stresovat při každé návštěvě rodného města 3x ročně, tak bych ho snad ani nenavštěvoval. Zajel bych jen na hřbitov, poklonit se památce rodiny a nás starší, kteří své rodné město milují a jsou z jeho rozvoje a krásy nadšeni, bych svými jedovatými a neuctivými výlevy neotravoval! Díky

          11. Co myslíte, že těmi krátkými návštěvami jiného dělám ?

  2. Aneb město ať AN odkoupí bez ohledu na peníze a my vám zpracujeme studii, co tam máte postavit. Samozřejmě také bez ohledu na peníze.
    Tenhle katastrofický spolek se snaží vyvolat panickou hrůzu z konce života v Humpolci, pokuď nebude zachováno aktuální AN. Na druhou stranu potom může prokázat v praxi, jak si představují záchranu a pomoc při živelných pohromách, jak mají uvedeno ve svých stanovách :D. Protože to se evidentně po konci AN chystá. Takže pozor, budou se zdarma rozdávat přikrývky, stany a rum, Bernard bohužel ne, protože to není spřízněná duše.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Festival rekordů 2015 - 25. ročník

Čt Čvn 11 , 2015
12- 13.6. 2015 Pelhřimov Čtěte dále:   Veřejná prezentace stoupacího pruhu Humpolec-Rozkoš, doplněno

You May Like

Témata