Pozvání na kondiční školu smyku

Kraj Vysočina ve spolupráci s Vyšší policejní školou Ministerstva vnitra ČR, pracoviště Jihlava a krajské pracoviště BESIP opakují pro velký zájem akci KURZ BEZPEČNÉ JÍZDY. Kurzy se skládají z krátké teoretické části a praktického výcviku jízdy na polygonu v Komárovicích u Jihlavy.

KURZ BEZPEČNÉ JÍZDY. Kurzy se skládají z krátké teoretické části a praktického výcviku jízdy na polygonu v Komárovicích u Jihlavy. Výcvik, který se uskuteční 19. Září od 7:30 do 15:00 hodin je bezplatný a je určen pro všechny, kdo si chtějí zdokonalit svoje řidičské umění v záměrně ztížených podmínkách na bezpečné ploše polygonu Komárovice pod vedením zkušených instruktorů policejní školy. Aktivní účast je vyhrazena pouze pro předem přihlášené účastníky. Akce se koná v rámci projektu Bezpečná Vysočina.

 

 
 

Optimální pro praktický výcvik je, když má každý účastník vlastní vozidlo. Na jedno vozidlo jsou povoleni maximálně dva řidiči. Jednotlivé cviky budou vedeny k přihlédnutí ke klimatickým podmínkám (např. průjezdy zatáčkou, vyhýbající manévry, slalom, brzdění, zvládnutí smyku atd.).

Podmínky účasti:

  • Pro muže i ženy od 18 let s platným řidičským oprávněním sk. B,

  • Podepsané prohlášení účastníka kurzu bezpečné jízdy (v den konání kurzu),

  • Řidič musí být způsobilý k řízení motorových vozidel – nesmí být pod vlivem alkoholu, léků a jiných návykových látek,

  • Vozidlo musí být v řádném technickém stavu a musí odpovídat podmínkám k provozu vozidel na pozemních komunikacích.

Čas a místo

Během výcvikového dne probíhají dva kurzy v prostoru polygonu Komárovice okr. Jihlava. První proběhne od 8:00 do 11:00 a druhý od 12:00 do 15:00. Příjezd účastníků kurzu bezpečné jízdy je vždy 30 minut před zahájením samotného kurzu bezpečné jízdy (7:30 a 11.30)

Počet účastníků

Pro jeden kurz min 6 a maximálně 12 vozidel. Z kapacitních důvodů není vyšší počet vozidel možný.

Čtěte dále:   Pozor na změny v Brodě. Kvůli novému obchvatu mění město dopravní značení

 

Diváci

Při kurzu může být divák přítomen pouze v dostatečné vzdálenosti od plochy, na vyhrazeném místě. Ve vozidle může sedět více osob.

Oblečení vhodné na kurz školy smyku

Není potřeba žádné speciální oblečení.

Rezervace termínu – závazná přihláška

Závazná přihláška kurzu bezpečné jízdy je nedílnou přílohou tohoto vyjádření. Řádně vyplněnou závaznou přihlášku zasílejte elektronicky na e-mail besip-kv@cspsd.cz, nebo případně poštou na adresu Milan Stejskal – KK BESIP, Chlumova 1437, 586 01 Jihlava. Uzávěrka přihlášek je 1 týden před zahájením kurzu bezpečné jízdy. Přihláška je dostupná pod touto tiskovou zprávou.

Důležité – nepřehlédněte!

Vyšší policejní škola Ministerstva vnitra ČR v Praze – pracoviště Jihlava si vyhrazuje právo na zrušení Kurzu bezpečné jízdy a to nejpozději den dopředu před zahájením Kurzu bezpečné jízdy. Tato informace bude zveřejněna na webových stránkách Kraje Vysočina a každý z účastníků kurzu tuto informaci obdrží elektronicky prostřednictvím emailu, který bude uveden na závazné přihlášce.

  • převzato od BESIP
 

Odkazy

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Věřte, nevěřte – nic není ztraceno, nic není prodáno :-)

St Zář 9 , 2015
článek převzat z www.prohumpolecko.cz Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Unikátní prohlídku zažije Želiv, budou furianti

You May Like

Témata