Veletrh dotačních příležitostí: Podnikatelé v Kraji Vysočina mají možnost zkonzu

Na jediném místě budou podnikatelům z Kraje Vysočina k dispozici zástupci nejrůznějších dotačních programů, aby zájemcům poradili, zhodnotili reálnost a nasměrovali jejich plánované projekty v oblasti podnikání a průmyslu.

V pondělí 5. prosince se v Jihlavě, v sídle Kraje Vysočina, v zasedací místnosti B 3.16, od 9.00 do 15.00 uskuteční Veletrh dotačních příležitostí, který pořádá Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest ve spolupráci s Krajem Vysočina.
 
 
 

„Zveme podnikatelský sektor na tuto ojedinělou akci, v rámci které získají podnikatelé nejen přehled o možnostech financování v rámci celé řady dotačních programů, ale budou moci na jednom místě přímo s administrátory jednotlivých programů zkonzultovat své záměry,“ uvedl nový náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast regionálního rozvoje, územního plánu a stavebního řádu Pavel Pacal.

V rámci veletrhu bude možné konzultovat možnost financování podnikatelských záměrů prostřednictvím operačních programů OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK), Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), OP Zaměstnanost (OP Z) a OP Životní prostřední (OP ŽP). Obsahem veletrhu budou také informace o programech Fondu Vysočiny, Programu rozvoje venkova, nástrojích Aktivní politiky zaměstnanosti, národních dotací Ministerstva průmyslu a obchodu, programech CzechInvestu, Technologické agentury ČR a CzechTradu. Zástupci organizací, kteří administrují příslušné dotační tituly, budou k dispozici u jednotlivých konzultačních stolků.

  • Iveta Fryšová, odbor regionálního rozvoje
    Krajský úřad Kraje Vysočina

    tel.: 564 602 546, e-mail: frysova.i@kr-vysocina.cz

Čtěte dále:   POZOR NA ZVÝŠENÝ ZÁPACH PLYNU

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Mobilní rozhlas - registrace

Út Lis 22 , 2016
V souvislosti se zlepšováním informovanosti občanů, zavádíme v našem městě novou službu – Mobilní rozhlas. Čtěte dále:   Zveme vás na jaro do Jihlavy

You May Like

Témata