Sobotní akce

Velikonoční výstava a rukodělné dílny. Jarní zábava. Jarní dílna. Velikonoční jarmark.

Velikonoční výstava a rukodělné dílny

Sobota 08.04.2017 10:00 – 18:00

Místo konání: Kaliště, rodný dům Gustava Mahlera

V letošním roce Vás zveme v sobotu 8. dubna 2017 od 10:00 do 18:00 hodin na VELIKONOČNÍ PRODEJNÍ VÝSTAVU A RUKODĚLNÉ DÍLNY. Výstava se bude konat v rodném domě G. Mahlera v Kališti. V nabídce pro Vás budou připraveny různé drobnosti na velikonoční a jarní výzdobu domu, květiny, vazby, velikonoční dekorace, perníčky, keramika, šperky a další. Nejenom pro dětské účastníky bude připraveno několik rukodělných dílen – zdobení kraslic, výroba papírových ozdob na velikonoce, pletení pomlázek, … V případě hezkého počasí budou připraveny i drobné hry venku. Po celou dobu konání výstavy bude otevřena hospůdka s občerstvením.



Kontakt

Jméno: Jiří Kutiš
E-mail: kutisjiri@seznam.cz
Telefon: +420 602 109 897

Jarní zábava

Sobota 08.04.2017 20:00

Místo konání: Humpolec, Rybárna

MO ČRS Humpolec zve všechny zájemce na jarní zábavu. K tanci a poslechu hraje DUO IVAN A JANA.

Předprodej vstupenek od 20.3.2017 p. Volavka (tel: 606193153), vstupné:100 Kč. 

Občerstvení zajištěno.

Jarní dílna

Sobota 08.04.2017 13:00 – 16:00

Místo konání: Želiv, Základní škola Želiv

Základní škola Želiv Vás zve na JARNÍ DÍLNU, pro děti i dospělé zde budou připraveny nejrůznější tvořivé dílničky, kde si budou moci vyrobit či koupit velikonoční a jarní dekorace z přírodních materiálů, papíru, korálků, vosku. Chybět nebude malování na textil, pletení pomlázek, zdobení perníčků… Součástí budou nejrůznější soutěže pro děti i vystoupení školního pěveckého sboru. Přijďte načerpat atmosféru blížících se Velikonoc a společně s námi si užít společné sobotní odpoledne. Těšíme se na Vás.

Velikonoční jarmark

Sobota 08.04.2017 13:00

Místo konání: Sedlice, u obecní restaurace

Zveme vás na velikonoční jarmark:  K vidění i prodeji budou mléčné výrobky, velikoční perníčky, kraslice, dekorace, pomlázky, slaměné výrobky, občerstvení atd..

Čtěte dále:   Video o Humpolci: Humpolec a okolí

zdroj: www.infohumpolec.cz

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Novac dostal za bodnutí pouze čtyři rokyl

Pá Dub 7 , 2017
Humpolec – Dumitru Novacovi z Rumunska, který loni v červnu bodl dvaadvacetiletého mladíka poblíž nočního klubu Hell v Humpolci na Pelhřimovsku, hrozilo za pokus o vraždu až osmnáct let vězení. Od soudu v Táboře ale nakonec odešel s mnohem mírnějším trestem, než sám čekal. Čtěte dále:   Humpolecký autokros v […]

You May Like

Témata