Magazín Léto na Vysočině odhaluje zajímavosti a krásy regionu

Nové číslo turistického magazínu Léto na Vysočině je tady. V pátek 19. května vyšlo jako příloha deníku MF Dnes a ve svých schránkách ho našli předplatitelé v Kraji Vysočina a ve všech sousedních krajích, tedy Středočeském, Jihočeském, Jihomoravském a Pardubickém. Opět přináší inspirativní tipy na výlety, zajímavá místa, ubytování i sportovní a kulturní akce.

Magazín Léto na Vysočině navazuje na první dvě úspěšná letní a zimní vydání. Najdete v něm mapku Vysočiny s vyznačenými památkami, kulturními organizacemi i přírodními zajímavostmi, součástí je přehled nejvýznamnějších akcí a také upoutávka na barokní perly Vysočiny, protože letošní rok je Rokem baroka. Magazín upozorňuje na mobilní aplikaci Cyklovýlety po Vysočině a dává prostor k prezentaci měst, obcí, služeb partnerů z řad subjektů cestovního ruchu i památek našeho regionu. Nabízí zábavu a poznání, stejně jako celá Vysočina.

Pokud nejste předplatiteli deníku, stáhněte si magazín v elektronické podobě pod tímto odkazem http://region-vysocina.cz/prilohy/leto_na_vysocine.pdf.

Dostupný bude od pondělí 22. května i na internetovém serveru idnes.cz v sekci Jihlava a ve zkrácené verzi vyjde také jako příloha týdeníku 5plus2. A pokud preferujete papírové vydání, pak máte jedinečnou příležitost získat magazín zdarma na prezentačním stánku Kraje Vysočina a Vysočina Tourism na Světovém poháru horských kol ve Vysočina Areně v Novém Městě na Moravě už tento víkend 20. – 21. května.

Tištěný turistický magazín v počtu 64 tisíc výtisků vydává příspěvková organizace Vysočina Tourism ve spolupráci s Mediální skupinou MAFRA. Na letní vydání má v listopadu letošního roku navázat už druhé zimní číslo magazínu Zima na Vysočině.

 


Přílohy
files/Leto na Vysocine ; zdroj: http://www.vysocinatourism.cz

Čtěte dále:   Prezident si v Jihlavě vyzkoušel biatlonovou střelbu, při běhu ho chytila křeč

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vysočina má svou filmovou kancelář

Po Kvě 22 , 2017
Že Vysočina je atraktivní filmovou lokalitou nejen pro české, ale i zahraniční filmové producenty, má za cíl ukázat Filmová kancelář Kraje Vysočina. Čtěte dále:   Vydejte se na Vysočinu vlakem

You May Like

Témata