Vysočina v pohybu. Přijďte s námi roztančit jihlavský CITYPARK a vytvořit míčkov

Patří do vašeho života sport a aktivní trávení volného času nebo naopak chcete s novým rokem rozhýbat své tělo a přidat pohyb do svého diáře, pak právě pro Vás připravil Kraj Vysočina Festival volného času v jihlavském CITYPARKU. Přijďte v neděli 28. ledna 2018 od 15 do 18 hodin do nákupního centra, rozhýbejte své tělo a pobavte se s námi a našimi hosty. Společně se také pokusíme o vytvoření nového českého rekordu s pingpongovými míčky.

Vysočina v pohybu to budou nejen ukázky známých i méně známých sportovních aktivit, ale také skvělá exhibice legend stolního tenisu Milana Orlowského a Jindřicha Panského, která startuje krátce po 16. hodině. „Exhibici bude předcházet pokus o zápis do České knihy rekordů. Prozradím, že hlavní roli v novém rekordu budou hrát také pingpongové míčky,“ zve na akci do jihlavského CITYPARKU Zbyněk Čech z krajského odboru sekretariátu hejtmana. A na co se můžete ještě těšit? Například na ukázky breakdance, parkouru, zumby nebo moderní gymnastiky. Inspiraci najdou i ti, kteří hledají zajímavý zájmový kroužek nebo letní tábor pro své děti.

Součástí festivalu volného času v Jihlavě bude také velká taneční show. Chcete přijmout výzvu a připojit se k nám? Koukněte se na video, naučte se kroky a roztančete spolu s námi celý CITYPARK.

Humpolákův archiv

Copyright All right reserved Theme: Default Mag by ThemeInWP

Témata