Magazín Léto na Vysočině slaví 100leté výročí a pamatuje na turistické novinky

Nové číslo turistického magazínu Léto na Vysočině vyjde už v pátek 18. května. K dostání bude jako příloha deníku MF Dnes a ve svých schránkách ho najdou předplatitelé v Kraji Vysočina a ve všech sousedních krajích, tedy Středočeském, Jihočeském, Jihomoravském a Pardubickém. „Letošní novinkou je, že k dostání bude i na prodejních stáncích po celé Vysočině.

Takže stačí navštívit trafiku, koupit páteční MF Dnes a z magazínu se mimo jiné dozvědět, jaké turistické novinky pro vás Vysočina chystá nebo kde všude se bude slavit 100leté výročí české státnosti a kde to bude rozhodně stát za návštěvu," informuje ředitel příspěvkové organizace Vysočina Tourism Tomáš Čihák.

Magazín Léto na Vysočině vychází už po třetí. Najdete v něm mapku Vysočiny s vyznačenými památkami, kulturními organizacemi i přírodními zajímavostmi. „Věnuje se krajským oslavám stého výročí založení Československé republiky nazvané Proletí 100letí, přináší tipy na zajímavé nejen prvorepublikové výstavy, akce, zámecké prohlídkové okruhy i hudební vystoupení, dává přehled toho nejzajímavějšího, co se na Vysočině v létě odehraje a nechybí ani přehled důležitých sportovních událostí včetně tipů, kde podniknout výlet s elektrokolem nebo elektroskútrem," přibližuje Klára Čechová z Vysočina Tourism, která má přípravu magazínu na starosti.
Pokud nejste předplatiteli deníku nebo si nestihnete noviny na stánku koupit, magazín si můžete od pátku stáhnout v elektronické podobě na turistickém portále www.region-vysocina.cz .
Dostupný bude od pátku 18. května i na internetovém serveru idnes.cz v sekci Jihlava a ve zkrácené verzi vyjde také jako příloha týdeníku 5plus2. A pokud preferujete papírové vydání, pak máte jedinečnou příležitost získat magazín zdarma na prezentačním stánku Kraje Vysočina a Vysočina Tourism na Světovém poháru horských kol ve Vysočina Areně v Novém Městě na Moravě nadcházející víkend 26.-27. května.
Tištěný turistický magazín v počtu bezmála 60 tisíc výtisků vydává příspěvková organizace Vysočina Tourism ve spolupráci s Mediální skupinou MAFRA. Na letní vydání má v listopadu letošního roku navázat už třetí zimní číslo magazínu Zima na Vysočině.

Čtěte dále:   Skvělé zprávy z pelhřimovské a havlíčkobrodské nemocnice

Přílohy
files/Leto 2018

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

POZVÁNKA na seminář k 3. výzvě MAS z Programu rozvoje venkova

St Kvě 16 , 2018
Dovolujeme si Vás pozvat na seminář k 3. výzvě MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka z Programu rozvoje venkova Čtěte dále:   Skvělé zprávy z pelhřimovské a havlíčkobrodské nemocnice

You May Like

Témata