Založit účet
 
Menu
· Domů
· Ankety
· Archív článků
· Časté otázky
· Doporučte nás
· Galerie Sukna
· Hledat
· Humpolec Info
· Humpolec na UTube
· Kalendář
· Mapa Humpolce
· Odkazy
· Osobní zprávy
· Seznam členů
· Soubory
· Soutěže!!!
· Témata
· Top 10
· Váš účet

Přihlášení
Přezdívka

Heslo

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.

Kalendář akcí
říjen 2017
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Divadlo
Kino
Koncerty
Městský úřad
Ostatní
Přednášky
Setkání
Slavnosti
Sport
Výstavy

O redakci
Server Humpolák je vydáván občanským sdružením Humpolák.

Kontaktovat redakci můžete přes e-mail na adrese redakce@humpolak.cz.

Adresa redakce:
sdružení Humpolák
Lnářská 113
396 01 Humpolec

Bankovní spojení:
eBanka
č.ú.: 1393129001/2400

Český rozhlas Region

Komentář k anketě

[Chybí předmět]


" Pasterace je tepelné ošetření potravin při použití teplot do 100 °C. Používá se k inaktivaci vegetativních forem mikroorganismů.

Pod pojmem syrové čerstvé mléko, které nebylo podrobeno žádnému tepelnému ošetření nebo homogenizaci, ale bylo filtrováno a rychle zchlazeno. Absence tepelného zpracování, jako je pasterizace a sterilizace (které zničí v mléce i přirozeně přítomné mikroorganismy a jejich enzymy) umožnila zachování přírodních prvků v plném rozsahu, jako jsou například laktobacily (mléčné), které posilují obranu imunitního systému a oživují střevní bakteriální flóru a hrají také roli při deaktivaci karcinogenních a toxických látek.
Dokonce i obsah tuku v mléce má velký význam, ten obsahuje základní vitamíny A a D nutné pro asimilaci vápníku a bílkovin. Je bohaté na mastné kyseliny, které chrání proti nemocem a stimulují imunitní systém.

Analýza mléka
Komponenty Syrové mléko Pasterizované mléko
Lymfocyty ANO Neaktivní
Makrofágy ANO Neaktivní
Neutrofily ANO Neaktivní
Protilátky IgA/Ig ANO Snížené
Difidogeny ANO Neaktivní
Mastné kyseliny ANO Snížené
Lactoferin ANO Neaktivní
Fosfáty ANO Neaktivní
Lysozymy ANO Neaktivní
Oligosacharidy ANO Snížené

Vaše jméno: Anonymní

Předmět:



Komentář:

Povolené HTML značky:
<b> <i> <strike> <div> <u> <a> <em> <br> <strong> <blockquote> <tt> <li> <ol> <ul>

Všechny obchodní známky, názvy a články patří jejich právoplatným vlastníkům, komentáře patří jejich odesílatelům. Komentáře jsou moderovány, pravidla jsou uvedena v záhlaví formuláře pro odeslání. Upozornění na závadný obsah zasílejte na adresu redakce@humpolak.cz.

(c) 1999 - 2008 Občanské sdružení Humpolák


Powered by Copyright © UNITED-NUKE - upravil a implementoval AXL Systems
Všechna práva vyhrazena.

Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.083 sekund

Tvoje Účetní     Petra Plast     Knihkupectví Jana Zábrany      Maryška Elektrocentrum