Na střet s automobily doplatili motocyklisté

2

Dvě dopravní nehody, po nichž museli vyhledat ošetření zranění motocyklisté, se staly v sobotu v Humpolci. Zhruba týden by se měl léčit motocyklista, jehož při vyjíždění z parkoviště neviděl šestadvacetiletý řidič osobního vozu Audi 81. „Řidič osobního automobilu z pravé strany přijíždějící motocykl Honda NX 650 přehlédl. Motocyklista utrpěl po pádu na vozovku oděrky, zhmoždění kolene a zad s léčením do sedmi dnů,“ sdělila Právu policejní mluvčí Hana Kotková. U účastníků nehody alkohol zjištěn nebyl, způsobená škoda byla stanovena na třiaosmdesát tisíc korun. Přehlédnutí motocyklu řidičkou osobního vozu mělo za následek zranění dvoučlenné posádky dalšího jednostopého vozidla. Řidič motocyklu i jeho spolujezdec, kteří nedojeli do cíle své cesty v sobotu vpodvečer, se budou shodně léčit nejméně tři měsíce. „Osmadvacetiletá řidička osobního automobilu Citroen ZX při vjezdu z vedlejší silnice na silnici hlavní zprava jedoucí motocykl Aprilia přehlédla, nedala mu přednost a došlo ke střetu,“ uvedla Kotková. Oba muži na motocyklu utrpěli shodně zlomeninu levé stehenní kosti. Alkohol byl vyloučen, škoda byla vyčíslena na pětačtyřicet tisíc korun.

Čtěte dále:   Humpolečtí fotbalisté vyhráli v Jihlavě

Axl

2 thoughts on “Na střet s automobily doplatili motocyklisté

  1. Řidič Aprilie ráno viděl, jak se potkala Honda a Audi. Přesto jel podstatně více než je 50/hod. V jeho případě nešlo o to JESTLI ale o to KDY ho někdo přehlédne.

    Ráno vyprošťovali Superb, kousek za odbočkou na Komorovice. Vyletěl někdy v noci, řidič nepřežil, našli ho až ráno. Prý jel hodně přes 200/hod.
    🙁

    1. Myslím si, že ani název tohoto článku není přesný. Alespoň v druhém případě na to doplatila svým způsoben i druhá strana a to určitě díky rychlosti tohoto motocyklu, která na 100% nebyla 50 km/hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Granáty vybuchly v bezpečí

Út Kvě 13 , 2003
Dva nálezy vojenské munice v době oslav výročí konce druhé světové války hlásí Humpolecko. V pátek odpoledne byl nalezen dělostřelecký granát patrně americké výroby při výkopových pracích u rybníka Pařezáč v Plačkově. O den později objevil nevybuchlý dělostřelecký granát po svém dědovi majitel domu v Humpolci, který při opravě domu […]

You May Like

Témata