Senior band Humpolec

17
Středa 15.07.2020 18:00

Místo konání: Humpolec, Zahrada muzea, Dolní náměstí 253

MěKIS v Humpolci vás zve na koncert v rámci festivalu Humpolecké kulturní léto. Na tento den jsme pro vás připravili koncert Senior band Humpolec.

K tanci, zpěvu i poslechu zahraje kapela Senior Band pod vedením Jaroslava Hlouška. Šestičlenná formace představí jak lidovější písně, tak i modernější skladby.

Vstupné zdarma.

Zahrada muzea, oáza klidu a zeleně, je ukrytá přímo v centru pulsujícího města. Vejdete do ní historickými dřevěnými vraty nad budovou Spořitelny na Dolním náměstí v Humpolci. Kromě nevšedního kulturního zážitku je pro vás přichystané pohodlné posezení a možnosti občerstvení. Projdete si zahradu, vyzkoušíte stezku bosou nohou, odpočinete si na lavičkách ve stínu stromů a nebo si rozložíte piknikovou deku, kterou vám zapůjčíme.

zdroj: www.infohumpolec.cz
Čtěte dále:   Pátý týden na Platformě

Petr

17 thoughts on “Senior band Humpolec

  1. Jaroslav Hloušek, muzikant možná dobrý, ale jinak černá můra mé školní docházky v 80. letech.Jistě si vybaví i jiní bývalí žáci ZŠ Hálkova.

        1. Kdo nedělal bordel a neprovokoval, tak ho nechal celkem na pokoji. My ho měli jako první třída, kterou tady měl po příchodu z Počátek…..

          1. …….. ano, ano. A kdo delal bordel a provokoval – a nedal si pozor, schytal pohlavek. Bylo to jednoduchy, rychly a efektivni.

      1. Nešlo o hloupé děti, šlo o přístup k žákům. Za vše tresty a nechávání po škole i za chyby při tzv.doučování. A dřív jak na autobus v 16.30 nikoho přespolního nepustil. Dnes ani podobný spoj nejezdí.

        1. S tímhle souhlasím. Trestal každé zapomenutí, dával přepracovat rysy. Strach a stres, ty byly jeho metodou učení. A chudák ten,kdo ho dostal za třídního

          1. Hloušek určitě nepatřil mezi oblíbené učitele, ani mezi ty co naučí. Jeho metody s používáním násilí jen dokreslují smutný obrázek tohoto pedagoga.

          2. On to měl doma těžké a tak si asi vztek vybil ve škole….

  2. Take na nej vzpominam rad i kdyz jsem trochu bolesti od nej zazil. A nutno dodat, ze pro nic za nic to rozhodne nebylo 😀 . System Igor Hnizdo proste fungoval stejne zakladni vojenska sluzba 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

7. ročník FOLK-ROCK-COUNTRY hudebního festivalu OZVĚNY PRÁZDNIN

Po Čvc 13 , 2020
17. – 18. července 2020 Čtěte dále:   Želivská pouť

You May Like

Témata