Řidiče v Jihlavě čekají další potíže

Jen v opravdu nutných případech by měli používat svá auta v příštích dnech jihlavští řidiči. Silničáři totiž momentálně pracují na několika frekventovaných místech najednou. Opravují například za provozu povrch čtyřproudé silnice mezi dvěma rušnými křižovatkami v ulici Hradební. Vozy se zde průběžně odklánějí volnou částí vozovky. Kvůli složité situaci je nonstop otevřen průjezd Masarykovým náměstím.
Ještě větší problémy zřejmě nastanou při dokončování celé opravy, kdy se má provoz na klíčové spojnici úplně zastavit. Celá akce se odehrává za asistence policie. Zatím se jedná o tom, jak bude vyřešeno spojení se čtvrtí Na Slunci o nadcházejícím víkendu, kdy se očekávají práce na konečné úpravě křižovatky Hradební – Znojemská. „Je to zatím předmětem jednání,“ uvedl vedoucí magistrátního odboru dopravy Miroslav Dokulil. Zároveň s tím se do finále blíží stavba kruhového objezdu v Havlíčkově ulici.

Čtěte dále:   Retro-bazar Milotice

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Jiřina Vašáková - Kronika obce Herálec

St Zář 24 , 2003
Nakladatelství Hejkal, Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod, tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz Čtěte dále:   Nová silnice z Humpolce na Brod uleví Věži a Skále

You May Like

Témata