Bořek stavitel LIVE

3

Kdo má děti, určitě zná Bořka, co všechno spraví a jeho kamarády. Máme pro vás zaručený tip pro rodinný výlet.


Světoznámý dětský animovaný seriál, který znají a milují milióny dětí na celém světě, v České republice jej bude od léta reprízovat Česká televize a v současné době jej vysílá nový dětský kanál JIMJAM TV několikrát denně, se dočkal i jevištní podoby. Britská hraná show s identickými postavičkami navštíví v premiéře i malé české diváky. V listopadu 2008 se předvede v rámci týdenní tour v deseti show v halách na mnoha místech ČR:

Ostrava 16.11. ve 14:00 a 18:00 hodin – ČEZ Arena
Liberec 17.11. v 17:00 hodin – Tipsport Arena – vstupné sem např. á 400,- Kč
Teplice 19.11. bude upřesněno
Brno 20.11. v 17:00 hodin – hala Rondo
Pardubice 21.11. v 18:00 hodin – ČEZ Arena
Praha 22.11. ve 14:00 a 17:00 hodin a 23.11. ve 13:00 a 16:30 hodin – Sportovní hala Podvinný Mlýn (AC Sparta)



Show je přeložena do češtiny, určena nejmenším divákům, kteří se setkají se svými oblíbenými kamarády – Bořkem, Týnou, míchačkou Julčou, jeřábem Lůďou, buldozerem Maxem a dalšími, s jejich příběhy a písničkami. Stavební stroje se chovají jako děti a je úkolem Bořka a Týny učit je slušnému chování, spolupráci, odvaze a cti.

Od stavění, kopání až po převážení – Bořek Stavitel (Bob the Builder™) a jeho parta strojů jsou vždy připraveni na jakýkoli projekt.

Při vymýšlení a realizaci řešení, která vedou k dobře odvedené práci, Bořek a jeho parta ukazují sílu pozitivního myšlení, řešení problémů, týmové spolupráce a důležitost dotažení věcí do konce. A co je nejdůležitější – od začátku až do konce vždycky razí heslo, že není na světě většího potěšení než udělat pořádný kus práce!

Oficiální stránky:
www.bobthebuilder.com

Ukázka z představení, kdo má rychlejší internet doporučujeme:
bořek stavitel live

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro (
www.ticketpro.cz) a Ticket Art (www.ticket-art.cz), případně též přímo v naší agentuře (osobně či na dobírku):
agentura@jvagentura.cz
Telefon : +420 222 513 981
Fax : +420 222 513 980

Čtěte dále:   Mluvka a Trouba: Jaroslav Dušek a Ondřej Smeykal

olaf

3 thoughts on “Bořek stavitel LIVE

  1. Jak citováno v článku Bořka stavitele „není na světě většího potěšení než udělat pořádný kus práce“.
    Někteří lidé mají ale zcela jinou představu a těší je víc než cokoli jiného fámy a pomluvy. Nebudu tu citovat nechutné dezinformace které si dnes musel vyslechnout můj kolega. Fakta jsou jasná. Obě školky (Smetanova a Na Rybníčku) mají být podle smlouvy uvnitř uvolněny pro provoz na konci měsíce září. Venkovní práce pak potrvají ještě do konce října. Společným úsilím investora, zhotovitele a dotčených úřadů bylo přes některé neočekávané technické komplikace umožněno předčasné užívání školky Na Rybníčku již od tohoto týdne (neboli o měsíc dříve) a v nejbližší době bude obdobně fungovat i školka Smetanova.

    ing. Petr Žáček

    1. Možná by nebylo od věci stvořit delší text a celou věc uvést na pravou míru formou článku.
      Já, když jsem četl komentář, jsem čekal info o úplně jiné „fámě“, která běhá Humpolcem a týká se (taky) mateřšké školky 😀

      Petře, článek rádi zveřejníme.

      1. No já nevím. Dnes proběhla úspěšně kolaudace na školce ve Smetanově ulici a od příštího týdne rozjíždí také jeden pavilon, takže snad ubude nespokojených rodičů. Chápu že někteří z rodičů jsou rekonstrukcí postaveni do nepříjemné situace, ale děje se to ne z rozmaru ale z nutnosti. Termín realizace jsme si nevymyslel nikdo v Humpolci, ten byl daný poskytovatelem dotace. To že zateplení školek je věc prospěšná snad není třeba rozebírat. Ušetřené peníze za topení se odrazí v dalších vylepšení školek a pocítí je nejvíce právě děti a ti co se o ně ve školkách starají. Jinak žádný speciální vysvětlovací článek nechystám. Pokud někdo bude chtít odpovědět na cokoli ohledně akce tak mě může kontaktovat e-mailem nebo telefonicky na 565 532 139. Jestli běhá městem nějaká jiná fáma o školkách netuším. Klidně můžete popsat o co v ní jde, pokud se týká nás tak se pokusím uvést věci na pravou míru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Bernardovu čistou hlavu zdobí skvělý double z Žatce!!

Po Zář 15 , 2008
Zřídkakdy se stává, aby v jedné kategorii degustační soutěže obsadila první a druhé místo jediná značka piva. BERNARD to dokázal! Čtěte dále:   Výstava Vánoce našich babiček

You May Like

Témata